AcasăNewsRoxana Ciuhulescu, indurerata: Adrian Iovan A MURIT CA UN CAINE!

Roxana Ciuhulescu, indurerata: Adrian Iovan A MURIT CA UN CAINE!

Sicriul cu trupul insufletit al lui Adrian Iovan a ajuns joi dimineata in Capitala, el fiind adus de la Alba Iulia cu un dric si depus in holul Scolii Superioare de Aviatie Civila, in jurul orei 6.30. Printre cei care au venit sa ii aduca un ultim omagiu a fost si realizatoarea TV, Roxana Ciuhulescu.

Cu lacrimi in ochi, Roxana Ciuhulescu a venit la capataiul bunului ei prieten, Adrian Iovan, la ora 10.00. Indoliata, vizibil afectata de pierderea pilotului, vedeta i-a fost tot timpul alaturi Romanitei, fosta sotie a lui Adrian Iovan. A incurajat-o si nu s-a dezlipit de langa ea, pana in momentul in care cortegiul a ajuns la biserica.

„Imi era frica de acest moment. M-am dus doua ore ca sa-l vad, am vrut sa fiu alaturi de Adrian si de familia lui. Nu-mi vine sa cred ca el nu mai este. Era tot timpul vesel, facea haz de necaz de probleme lui. In loc sa se bucure de pensie, el s-a dus sa munceasca, pentru ca nu se ajungea cu banii. A murit ca un caine” , a declarat Roxana, in urma cu putin timp, citata de click.ro.

In accidentul de luni dupa-amiaza si-a pierdut viata pilotul Adrian Iovan (55 de ani) si medicul rezident, Aura Ion. Aurelia a fost inmormantata joi, iar Iovan va fi inmormantat, vineri, la Cimitirul Bellu Militar din Capitala.

Citeste si:

author avatar
Alina Costache
1.090 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger