AcasăNewsRovana Plumb: "Victor Ponta nu are de ce sa demisioneze. Dosarul este...

Rovana Plumb: „Victor Ponta nu are de ce sa demisioneze. Dosarul este suspect”

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a comentat in termeni duri acuzele pe care procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i le aduc premierului Victor Ponta.

Seful Guvernului este acuzat de comiterea mai multor infractiuni, insa Rovana Plumb considera ca „premierul nu are de ce sa demisioneze”.

Ministrul Muncii considera ca „aparitia acestui dosar intr-o zi in care se vorbeste despre o motiune de cenzura impotriva Guvernului mi se pare o actiune suspecta. Dosarul in sine este suspect”.

„Premierul Ponta trebuie sa-si continue mandatul. Politica se face in Parlament, nu la DNA. Guvernul trebuie sa-si duca mai departe activitatea, cu Victor Ponta premier. Ponta este premier in baza unui mandat clar primit de la cetateni la alegerile din 2012. Avem teme importante pe care trebuie sa le finalizam”, a fost mesajul transmis de Rovana Plumb, ministrul Muncii.

Victor Ponta este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor in dosarul Turceni – Rovinari, cel in care personaj principal este senatorul PSD Dan Sova.

author avatar
Cristi Ionita
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger