AcasăNewsRovana Plumb, scoasă din joc definitiv

Rovana Plumb, scoasă din joc definitiv

Comisia juridică a Parlamentului European a respins-o definitiv pe Rovana Plumb.

În acest moment deja se trimite scrisoarea către preşedintele PE, David Sassoli, prin care Comisia JURI spune clar că Rovana Plumb nu este aptă pentru portofoliul de comisar european la Transporturi. De fapt, pentru nici un portofoliu de comisar. Decizia a fost luată cu 13 voturi “pentru” şi 7 “împotrivă”. Dăncilă, ai legătura!  

Citiți și: Dăncilă, nu sacrifica portofoliul de comisar european pentru România!

author avatar
A.P. Redactor
199 afisari

3 COMENTARII

  1. Ma proasta i Romana asta imi aduce aminte de secretarele de partid propagandistice pe vremi.

  2. Cand prostul este si nesimtit este obraznic ,impertinent ,scandalagiu ,mahalagiu.
    Platim toti rezultatul aceptarii tacite a promovarii pana la absurd a prostiei ,a semianalfabetilor ,a derbedeilor a bagabontilor a nepotismului.Yesmanii de ieri de pe vremea
    aderarii la UE azi sunt trimisi acasa ca persoane nongrata .UE mai are decenta de a nu promova orce neavenit care incearca sa vina cu traista sa-si cumpere un loc de comisar .
    Zimbetul afisat de presedinta de CAP Rovana n-a convins decat poate pe cea care a nominalizat-o Zambilica noastra care calca in strachini .
    PSD a dus Romania la cel mai jos nivel de reprezentare politica ,diplomatica,administrativa,legislativa si de siguranta nationala.
    Acei Yesmani care mai ieri semnau documentele de aderare la UE, azi au tupeu sa se creada oameni politici dupa ce au tradat interesele tarii semnind iresponsabil orce s-a cerut .
    Vezi Romania dupa aderare :saracita,pustiita ,ingenunchiata ,fara resurse fara economie sustenabila ,jumatate de populatie pribeaga pentru un loc de munca si o bucata de paine.
    Niciodata nu-i tarziu ca sa se aplice LEGEA LUSTRATIEI !,fara aplicarea acestei legi leprele putregaiul de ieri si-a infiltrat odraslele in sistem azi !,cu cine si cu ce sa-si revina vrodata Romania ??.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger