AcasăNewsRovana Plumb: "O guvernare condusa de Predoiu va insemna sa nu se...

Rovana Plumb: „O guvernare condusa de Predoiu va insemna sa nu se mai reduca TVA si CAS”

(foto: Facebook)

Rovana Plumb, presedintele Consiliului National al Partidului Social Democrat, a anuntat, sambata, ca „o guvernare conduse de Predoiu si girata de Alina Gorghiu nu ar fi in favoarea romanilor si a Romaniei”.

Dupa ce Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a respins Codul Fiscal propus de Guvernul Ponta, Rovana Plumb sustine ca „prin pozitia exprimata ieri de liberali am avut confirmarea definitiva a disparitiei PNL si a preluarii totale a filosofiei pro-austeritate fara limite, promovata in guvernarea PDL. Astazi, stim ca o guvernare condusa de Catalin Predoiu, cu girul Alinei Gorghiu, va insemna sa nu se mai reduca TVA, sa nu se mai reduca CAS. Nu m-ar mira ca acesti oameni sa aiba in plan inclusiv revenirea asupra masurii de reducere a TVA la alimente”.

De asemenea, Rovana Plumb anunta ca „datele economice sunt cele care confirma sustenabilitatea masurilor propuse prin intermediul noului Cod Fiscal”, insa este de parere si ca „cei din noul PDL se gandesc sa taie anticipat salarii, sa mai creasca alte taxe si sa reduca ajutoarele sociale, pentru ca altceva nu stiu sa faca”.

author avatar
Cristi Ionita
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger