AcasăNewsRovana Plumb, in plen: nu am gresit cu nimic

Rovana Plumb, in plen: nu am gresit cu nimic

Ministrul demisionar de la Fonduri Europene s-a adresat, in urma cu doar cateva minute, colegilor deputati prezenti in plen, si care urmeaza sa voteze pe marginea cererii pe care DNA-ul a adresat-o Camerei, in cazul „Insula Belina”, in care vor aviz pentru a o putea urmari penal pe Rovana Plumb, suspiciunea fiind de complicitate la abuz in serviciu.

„Niciodata nu a planat asupra mea o suspiciune ca as fi incalcat legile(…) va spun astazi (…) ca nu am gresit cu nimic”, a sustinut Plumb, de la tribuna salii de plen. „Nu pot fi complice la o fapta care nu e infractiune”, a afirmat, totodata, fostul reprezentant al Guvernului, invocand ca argument faptul ca respectivele doua Hotarari de Guvern ar fi avut toate avizele legale.

Drept urmare, Plumb le-a cerut colegilor deputati sa voteze „asa cum va dicteaza constiinta”. „Votul pe care-l veti da astazi nu este pentru Rovana Plumb, este un vot pentru a pune capat domniei abuzurilor. Va multumesc mult pentru incredere si va respect”, si-a incheiat social-democrata adresarea catre ai sai colegi parlamentari.

author avatar
Cristina Stefan
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger