AcasăNewsRovana Plumb: "Iliescu este foarte suparat pe Victor Ponta"

Rovana Plumb: „Iliescu este foarte suparat pe Victor Ponta”

(foto: Facebook)

Rovana Plumb, presedintele Consiliului National al Partidului Social Democrat, a dezvaluit, sambata seara, ca Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, este extrem de suparat pe premierul Victor Ponta.

Ponta era considerat, practic, urmasul de drept al lui Ion Iliescu la sefia PSD, insa relatiile dintre cei doi s-au racit de tot.
Conform Rovanei Plumb, Iliescu este foarte suparat pe Victor Ponta pentru ca acesta a renuntat la sefia Partidului Social Democrat fara sa se consulte cu „maestrul” sau.

„Domnul presedinte Iliescu, in verva ca de obicei, i-a spus domnului premier Victor Ponta ca este foarte suparat pe el pentru ca nu a anuntat si nu s-a consultat cu el inainte de a lua aceasta decizie. Domnul presedinte Iliescu a fost suparat si a spus ca e o mare responsabilitate pe care o are si ca tot guvernul si partidul depind de pozitia, decizia pe care o ia Victor Ponta in calitatea lui de prim-ministru. In fata acestei situatii, gesturile sau deciziile trebuie sa fie luate in urma consultarii cu colegii”, a spus Plumb, conform evz.ro.

Rovana Plumb a tinut sa sublinieze ca absolut toti colegii lui Victor Ponta i-au cerut acestuia sa nu renunte la sefia PSD si a dat asigurari ca social-democratii il sustin pe actualul premier.

author avatar
Cristi Ionita
295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger