AcasăNewsRovana Plumb acuza un "atac la PSD": "nu am incalcat nicio lege"

Rovana Plumb acuza un „atac la PSD”: „nu am incalcat nicio lege”

Social-democrata Rovana Plumb a avut ocazia sa vada cu ochii sai care sunt suspiciunile pe care procurorii le au in cazul sau.

(foto: Facebook)

Dupa ce a studiat, impreuna cu un avocat, aspectele pe care le-au trecut procurorii in dreptul numelui sau, dosarul trimis la Camera, odata cu solicitarea de aviz pentru inceperea urmaririi (UP) penale in cazul sau, in dosarul „Belina”, ministrul Plumb a anuntat ca asteapta sa mearga la Comisia Juridica, pentru a-si putea spune punctul de vedere.

„Consider ca e un atac la Guvern, consider ca e un atac la PSD„, a spus Rovana Plumb, dupa ce a parcurs inscrisurile respective. Totodata, ministrul delegat al Fondurilor Europene, pentru care procurorii cer aviz in vederea inceperii UP, pentru suspiciuni de complicitate la abuz in serviciu, si-a sustinut nevinovatia. „Eu nu am nicio calitate procesuala in acest dosar, si de aceea nu-mi dau demisia (…) nu am incalcat nicio lege si sunt nevinovata”, a subliniat Rovana Plumb, la cateva zile dupa ce seful statului spunea ca social-democrata ar fi trebuit, asemeni vicepremierului Shhaideh, sa-si dea demisia, urmare a faptului ca au intrat in vizorul DNA-ului.

author avatar
Cristina Stefan
384 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger