AcasăNewsRoșii românești cu 65 de lei kilogramul. Petre Daea, reacție incredibilă!

Roșii românești cu 65 de lei kilogramul. Petre Daea, reacție incredibilă!

(sursa foto: Petre Daea/Facebook)

A venit primăvara, astfel că în piețe au apărut legume de sezon, ceapa verde, salata, ridichiile, dar și primele roșii românești, ale căror prețuri au uimit cumpărătorii, fiind mai mult decât piperate. Și pentru mulți de neatins, dat fiind faptul că prețul unui kilogram de roșii rivalizează, practic, cu cel al unui kilogram de carne.

Cu doar câteva zile rămase până la sărbătorile de Paști, mulți au început deja să se pregătească pentru a face cumpărăturile pentru masa festivă. Se gândesc să cumpere nu doar carne, ci și legume proaspete, pentru a avea pe masa de sărbători. Roșiile românești au, însă, un preț piperat, astfel că oamenii se uită la tomate și merg mai departe. Puțini sunt cei care-și permit să le cumpere deocamdată.

Citiți și: HALUCINANT! Prețul uriaș cu care se vând roșiile oltenești în Transilvania: „Vine lumea se uită și pleacă”

ȘOCANT! Cu ce preț vor să vândă țăranii roșiile românești în piețe

Ministrul Agriculturii a reacționat după ce s-a aflat că într-o piață au apărut la vânzare roșii românești la prețul de 65 lei kilogramul.

Oficialul guvernamental a vorbit despre faptul că sunt prețuri de 20 la fermieri, chiar și 35 de lei. Și spune că unii oameni cumpără, fiind trufandale.

Daea: 65 de lei kilogramul este nu exagerat, extrem de exagerat

„Luaţi-vă după mine, ce zic eu, vă duc în loc sigur. În primul rând, în fiecare dimineaţă, Petre Daea are comunicare cu ţara, la 7.30. În fiecare zi ştiu de unde au plecat tomatele în România şi de la cine, ştiu că acele tomate au fost verificate de Autoritatea fitosanitară, pentru că e obligatoriu. Sunt la ora actuală 20 de lei la fermier, 35 de lei şi 45 de lei. Sunt vârfurile de producţie”, a spus Petre Daea, duminică seara, la un post TV, citat de realitatea.net.

Ministrul dă asigurări că lucrurile se vor mai schimba, la nivel de preț, când va începe producţia. Cât despre prețul de 65 de lei per kilogram, Daea îl consideră „extrem de exagerat”. „Unii îşi iau pentru că sunt trufandale, nu va fi preţul acesta când va începe producţia. 65 de lei kilogramul este nu exagerat, extrem de exagerat şi de nepermis în ţară. Daţi-mi mie locul, să văd şi eu”, a mai declarat Petre Daea.

author avatar
Andrei Coman
3.694 afisari

17 COMENTARII

  1. care e culmea agriculturii? Sa fii violat de un cormoran modificat genetic si sa nasti o dihanie cu creier de gaina….DA EA e de vina…mama lui DAEA…..ca a stat capra

    • Oare nu e același ,,sinistru impostor,, care îl facea pe acel reporter gras, când,,batjocoritorii ,,producatori ,,din curtea MADR vindeau soricul cu 100 de lei ( adică pielea porcului din import) ? Nu-i este rușine păcăliciul ?

  2. Cam multi…”glumeti” isi scriu gandurile in ziarul acesta Multe trimiteri „intelectuale”, „culte” la diferitele componente ale trupului uman, de te imtrebi ingrijorat ce o fi, cum se vor purta discutiile in familiile acestor confrati ai nostri (desigur credinciosi si crescuti in familii credincioase sau pretins credincioase). Rog redactia sa faca ceva pentruca e o intristare sa citesti asemenea texte fie chiar in numele libertatii de expresie.

    • Sunt patologici sau bine platiti.
      Nu ii luati in seama.
      Probabil isi doresc un ministru USR sau PNL( la fel ca V.Popescu) la agricultura.

      • hai ca m-ati enervat de data asta…..nici nu stiam de la ce partid e creier de gaina….dar daca e de la „PE SE DEEE”….sa va faceti bors cand or fi alegerile…daca umblati cu asemenea gunoaie

    • Bătrânețea nu te salvează când ești păcălici și impostor ! Respectam oamenii bine crescuți, civilizați, nu părtașii la batjocorirea semenilor lor , Nu cumperi soric cu 100 de lei, de la porc de import ? Găsești în curtea Min, Agriculturii !

  3. EXAGERATE SUNT SALARIILE BUGETARILOR(STATUL POATE FUNCTIONA CUUN SFERT DIN PERSONALUL DR 2 MILIOANE DE FUNCTIONARI,PARLAMENTARI,ETC) CARE NU PRODUC SI MAARESC INFLATIA. MA ROG,DAR DOMNUL ISARESCU TACE CUM A FACOT-O MEREU PENTRU CA NU STIE CE FACE. GUVERNATORUL BANCII NATIONALE ARE UN DISCURS(STE FACUT DE CINEVA) POMPOS CAREE ACOPERA INUNGATIILE DEE BANI NEMUNCITI IN ECONOMIE. SOLUTII SUNT,DAR CU ACTUALA COALITIE CARE NE FURA CU ACTE PUTEM SA STAM DOAR LA VRAJEALA . GARGARA(ZIARISTII SI ANALISTII DE ORICE ORIENTARE) ESTE PE TOATE CANALELE DE TELEVIZIUNE,RADIO SI IN PRESA DE TOATE CULORILE DEORECE EI PRIMESC BANI DE LA PARTIDELE CARE NE FURA PENTRU DEZINFORMARE.

  4. Fermieri sa vândă ei nu sa vândă la samsarii și acestea sa puie un preț enorm de mare trufandale de la românia ăla Turcia cu acest preț numai acei de la parlament pot să obțină rușine România plina de samsarii și agricultori părții cu carnete de producător false cumpărate pe bani și ei nu știu ce accea sapa rușine pentru guvern, parlament și președenție…

  5. Dar de proxusele traditionale de la profi din alba de la raftul producatorului inaugurat de alt creer mic MATIES -PSD a auzit cineva noi „sprijinim producatorii locali”DULCEATA DE PORTOCALE DE LA UN PFA Autentic din AIUD. Oare unde or fi plantat portocali la Aiud sau Ciumbrud ?

    • Si mama face dulceata de portocale acasa.Fara conservanti, fara indulcitori.Ca de producator.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger