AcasăNewsRonaldo si Angelina, pe urmele lui Suleyman Magnificul

Ronaldo si Angelina, pe urmele lui Suleyman Magnificul

Suleyman Magnificul a rupt audientele si in Dubai, dar si in Italia

Dupa filmul biografic lansat in 2015, Cristiano Ronaldo se pregateste sa apara acum intr-un serial, de data aceasta alaturi de starul de la Hollywood, Angelina Jolie. Pelicula in care cei doi vor juca va fi o productie turca.

Suleyman Magnificul a rupt audientele si in Dubai, dar si in Italia

Stirea a fost confirmata de publicatia Turkish Football, care informeza ca filmarile vor incepe in aprilie, in sud-estul Turciei, in apropiere de granita cu Siria, iar productia va ilustra viata unor refugiati. Protagonistii serialului vor fi membrii unei familii siriene, care incearca sa scape de razboiul civil din tara lor. ”Vom incepe filmarile in prima saptamana din aprilie, seria va fi despre situatia dificila a unei familii de refugiati si a problemelor prin care trec. Vor exista aparitii ale actorilor si actritelor din intreaga lumea, inclusiv ale lui Cristiano Ronaldo, Angelina Jolie si Nancy Ajram (n.r.- o cantareata din Liban)”, a declarat directorul acestei productii, Eyup Dirlik.

Hayat Koprosu“ va fi difuzat în Turcia, Orientul Mijlociu și America Latină

Serialul in care Cristiano Ronaldo va aparea se va numi ”Hayat Koprosu” si va fi difuzat in Turcia, Orientul Mijlociu si America Latina. Ronaldo si-a exprimat intentia de a intra in industria cinematografica inca de anul trecut. Intr-un sezon in care a primit cel de-al patrulea Balon de Aur al carierei (pentru evolutiile si trofeele castigate in 2016), Cristiano Ronaldo a marcat 21 de goluri in 27 de meciuri jucate pentru Real Madrid, in toate competitiile.

author avatar
Catalin Dumitrescu
339 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger