AcasăNewsRonaldo si-a tras hotel in Madeira

Ronaldo si-a tras hotel in Madeira

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo si-a deschis  un hotel in Madeira, iar la inaugurare autoritatile locale au anuntat ca aeroportul din Funchal va primi numele fotbalistului.

CR 7 s-a lansat în afaceri hoteliere. S-o fi luat după Copos?!

Numele aerportului va fi schimbat din Aeroportul International Madeira in Aeroportul Cristiano Ronaldo, a anuntat seful guvernului local, Miguel Albuquerque, care a mentionat ca aceasta modificare nu reprezinta o favoare, ci reflecta promovarea facuta de fotbalist regiunii Madeira, in care s-a nascut.

Cea mai ieftină cameră costă 220 de euro pe noapte

Cristiano Ronaldo s-a declarat emotionat si a spus ca nu si-ar fi imaginat ca va fi proprietar de hotel la 31 de ani. Pestana CR7 Madeira este prima unitate hoteliera detinuta in coproprietate de Cristiano Ronaldo si Grupul Pestana, care, cu o investitie de 75 de milioane de euro, isi propun sa deschida intr-o prima faza patru hoteluri. Urmatorul hotel va fi deschis la Lisabona, iar celelalte la Madrid si New York. Cristiano Ronaldo, vedeta a nationalei Portugaliei si a echipei Real Madrid, are si o statuie si un muzeu in Madeira.

author avatar
Catalin Dumitrescu
339 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger