AcasăNewsRomprest demareaza actiunea de deratizare in Municipiul Oradea

Romprest demareaza actiunea de deratizare in Municipiul Oradea

Romprest,  compania care detine exclusivitatea prestarii serviciului DDD (Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie) in Municipiul Oradea,  demareaza  impreuna cu Primaria Municipiului Oradea, prima etapa a deratizarii domeniului public, in cadrul unei conferinte workshop, organizate la sediul Romprest, str. Balogh Istvan nr.17, incepand cu ora 11.00.

Conform prevederilor Legii 101/2006 privind serviciul de salubrizare a localitatilor, a Legii 51/2006 – serviciile comunitare de utilitati publice si HCL 386/2009 – Regulamentul propriu al serviciului de salubrizare a Municipiului Oradea s-a conferit Companiei Romprest Service SA dreptul de exclusivitate in aria administrativ teritoriala a Municipiului Oradea pentru acest serviciu public, pentru o perioada de 4 ani (18.12.2012-18.12.2016).

Actiunea de deratizare zone publice si spatii verzi va avea start-ul, luni 17 martie a.c. si se va desfasura in intervalul  17.03.2014 – 30.03.2014, perioada ce va putea fi decalata sau prelungita, functie de evolutia conditiilor meteorologice.

Dupa deratizare se va trece la urmatoarele activitati din cadrul Serviciilor DDD (Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie) si tratamente fitosanitare,  iar pentru desfasurarea acestor activitati/anuale, Romprest a pregatit utilaje de mare gabarit autopropulsate TIFONE CITIZEN, pentru dezinsectie urbana, cu trei module de dispersie, inclusiv in volum ultraredus absolut; atomizoare autopurtate Windy cu motor Honda in 4 timpi , atomizoare autopurtate Cifarelli cu motor in 2 timpi, pompe electrice SOLO si  Stocker cu acumulator si altele; ca noutate absoluta, un produs destinat monitorizarii populatiilor de rozatoare daunatoare si certificarii prezentei acestora in zonele semnalate in sesizari si autosesizari, detector BIOMARKER luminescent (tracker fosforescent in intuneric si la lumina neagra); capcane captura si statii de intoxicare decorative. Toate echipamentele, utilajele si dotarile necesare sunt 100% ecologice, protejeaza mediul inconjurator si sanatatea oamenilor.

Invitam Asociatiile de proprietari, institutiile publice si societatile comerciale la inchierea contractelor de deratizare si dezinsectie cu Romprest (la sediul firmei din Strada Balogh Istvan nr 17, Municipiul Oradea, Jud. Bihor), in baza Contractului incheiat de catre Municipiul Oradea cu SC Compania Romprest Service SA, care prevede urmatoarele tarife unitare (cele mai mici din oras) pentru activitatile prestate in spatiile comune ale cladirilor tip condominii:

-tarif dezinsectie: 0,0446 lei/mp, cu o frecventa de 4 ori pe an;

-tarif deratizare: 0,0612  lei/mp,  cu o frecventa de 2 ori pe an;

Pentru serviciile prestate pe domeniul public (parcuri, spatii verzi aferente asociatiilor de proprietari) plata se efectueaza de catre municipalitate. Pana in prezent un numar de 111 asociatii de proprietari au incheiat contracte privind activitatea de deratizare si dezinsectie in spatiile comune ale cladirilor tip condominii iar 87 de asociatii de proprietari sunt in curs de incheiere a contractelor.”, declara Sorin Velicu, Director Operational, Romprest.

Despre Romprest:

Romprest, una dintre cele mai importante companii de salubritate,  facility management, DDD,  intretinere si amenajare spatii verzi /arhitectura peisagera, este prezenta la nivel national cu:

Divizia salubritate si deszapezire asigura servicii de salubrizare menajera, curatenie cai publice si deszapezire.

Divizia facility management ofera solutii personalizate pentru orice tip de curatenie, folosind tehnologii adaptate special.

Divizia arhitectura peisagera amenajeaza si intretine orice tip de spatiu verde impreuna cu specialistii peisagisti si echipamente profesionale.

Divizia DDD(Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie) lupta impotriva daunatorilor, prin metode specifice si sigure, elaborand planuri de combatere si monitorizare a daunatorilor personalizate pentru fiecare caz.

 

author avatar
eNational
775 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger