AcasăNewsRomney: L-am sunat pe Obama sa-l felicit pentru victorie - VIDEO

Romney: L-am sunat pe Obama sa-l felicit pentru victorie – VIDEO

(foto: Agerpres)

Republicanul Mitt Romney si-a recunoscut infrangerea in alegerile prezidentiale, afirmand intr-un discurs sustinut la Boston ca l-a sunat sa-l felicite pe Barack Obama pentru victoria in scrutinul pentru Casa Alba.

(foto: Agerpres)

Dupa aflarea rezultatelor alegerilor, Romney le-a multumit votantilor si sustinatorilor sai. „Abia ce l-am sunat pe presedintele Obama sa-l felicit pentru victorie. Sustinatorii si echipa lor merita felicitari. Le doresc numai bine, in special presedintelui, caruia ii urez succes in conducerea natiunii noastre”, a declarat republicanul, in fata sustinatorilor sai, la Boston.

Discursul lui Obama, castigatorul alegerilor din SUA – VIDEO

Alegeri prezidentiale SUA: Obama a castigat un nou mandat la Casa Alba

Declarand ca „a dat totul pentru aceasta campanie” si ca respecta decizia americanilor, care l-au ales pe Obama pentru un nou mandat la Casa Alba, Romney i-a urat o data in plus succes democratului. „Intr-un moment ca acesta, nu ne putem permite sicane si pozitii partizane”, a adaugat politicianul.

Totodata, Romney i-a multumit familiei si sotiei sale, Ann, dar si lui Paul Ryan, candidatul republicanilor la functia de vicepresedinte al Statelor Unite.

[youtube]aQruYgVP2SY[/youtube]

146 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger