AcasăNewsRomii din Timisoara declara razboi romanilor, in drumul spre inmormantarea regelui Cioaba

Romii din Timisoara declara razboi romanilor, in drumul spre inmormantarea regelui Cioaba

Mari fani ai lui Gerard Butler, dupa ce l-au urmarit pe actorul scotian in pelicula „300”, romii din Timisoara au anuntat ca vor participa si ei cu o delegatie de 300 de persoane la inmormantarea regelui Cioaba de vineri dupa-amiaza.

Evident, romii din Timisoara s-au pregatit temeinic pentru eveniment: sunt imbracati la patru ace, au coroane de flori uriase pregatite si fac deplasarea cu masini de lux cotate la 100.000 de euro bucata.

Totusi, romii din Timisoara se tem ca pe drumul dintre cele doua orase, lung de aproape 300 de kilometri, romanii se vor razbuna pe ei si le vor distruge masinile de lux.

„Ce daca avem masini scumpe si mergem cu ele la inmormantare. Trebuia sa mergem cumva cu trenul? Ma astept sa apara romani care sa ne loveasca masinile, sa le zgarie, ca atata ii duce capul” este declaratia halucinanta data de Rudolf Stancu, unul dintre liderii romilor din Timisoara, pentru exclusivtm.ro.

Interesant este ca, in ciuda aspectului lor protocolar, romii ce alcatuiesc delegatia din Timisoara spun ca nu se vor da inapoi de la represalii si declara razboi tuturor romanilor care vor avea curajul sa se apropie de limuzinele lor.

sursa foto: exclusivtm.ro

author avatar
Cristi Ionita
1.579 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger