AcasăNewsRomanul numit "ambasador al iubirii"! Afla-i eforturile remarcabile!

Romanul numit „ambasador al iubirii”! Afla-i eforturile remarcabile!

(foto: realitatea.net)

Romanul Ion Marius Tatomir a fost numit „ambasador al iubirii” si a primit o diploma care atesta ca e „Love Ambassador”, distinctie primita de mari personalitati ale lumii in semn de apreciere pentru ca au demonstrat grija si iubire neconditionata fata de oameni.

(foto: realitatea.net)

Romanul in varsta de 33 de ani, originar din Sighetu Marmatiei, reuseste sa promoveze imaginea tarii noastre in lume mai bine decat multi dintre politicieni. Pentru ca el nu promite sa faca bine Romaniei, chiar face.

Marcat de atentatele sangeroase din 11 septembrie, din Statele Unite, Ion Marius Tatomir si-a dorit ca lumea sa fie mai buna si nu a stat sa astepte schimbarile, a contribuit din plin la raspandirea ideii de comuniune pasnica intre oameni, intocmai ca un ambasador al iubirii. Tatomir a promovat data de 21 septembrie, cand e Ziua Mondiala a Pacii. Intotdeauna mentionand numele tarii sale, Romania. „Am cautat pacea in scris, poezie, miscari pentru pace”, a marturisit Ion Tatomir, potrivit RealitateaTv.

De ani buni, romanul face parte din organizatia neguvernamentala internationala pentru pace, World Peace Prayer Society, afiliata ONU. „Pana anul trecut, in fiecare an, Romania a fost mentionata in raportul trimis de World Peace Prayer Society catre Secretariatul General al ONU cu activitati de sustinere a celebrarii Zilei Internationale a Pacii si sunt mandru de acest lucru”, a povestit tanarul.

Eforturile voluntariatului romanului in numele binelui au fost rasplatite, simbolic, cu titlul de „ambasador al iubirii”, primit de Ion Marius Tatomir din partea The Love Foundation, din Statele Unite.

254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger