AcasăNewsRomanul dat disparut in Istanbul a fost gasit. Barbatul a ajuns deja...

Romanul dat disparut in Istanbul a fost gasit. Barbatul a ajuns deja in tara

Vestea bună primită de apropiații unui ROMÂN care fusese RĂPIT în noiembrie anul trecut

Vesti extraordinare pentru familia barbatului despre care sotia si copilul nu mai stiau nimic de saptamani bune, de cand se aflau in vacanta in Istanbul, in vizita la un obiectiv turistic foarte cunoscut – Palatul Topkapi.

Romanul dat disparut in metropola turca, pe 30 august, a fost gasit si repatriat, in curusl noptii de marti spre miercuri, prin intermediul Consulatului General al Romaniei la Istanbul. Un anunt in acest sens a venit de la Ministerul Afacerilor Externe, institutie ai carei reprezentanti ofera putine detalii despre felul in care s-a reusit gasirea acestuia. Si anume, din comunicatul MAE rezulta ca romanul a fost identificat „de catre reprezentantii oficiului consular in cursul zilei de 25 septembrie 2018, aceasta fiind recunoscuta dupa semnalmente de catre cetatenii turci, care au facilitat prezentarea persoanei la consulat”.

Dupa ce au fost facut si alti pasi elementari in astfel de situatii, incluzand aici contactarea familiei romanului, barbatul a fost dus la aeroport si urcat in prima cursa catre Bucuresti.

author avatar
Cristina Stefan
264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger