AcasăNewsRomanul care castiga in tara 13 MILIARDE DE EURO!

Romanul care castiga in tara 13 MILIARDE DE EURO!

Barbatul care traieste in Bucuresti si-a trecut in declaratia de venit din anul 2012, o suma de-a dreptul fabuloasa. Se pare ca romanul a castigat nu mai mult, dar nici mai putin de 63.000.000.000 lei noi.

Nicolae Limbasan a declarat pentru Agentia Nationala de Administrare Fiscala ca a avut un venit de 13 miliarde de euro, proveniti din drepturi de proprietate intelectuala. Bineinteles ca Fiscul i-a cerut acte care sa dovedeasca cum a obtinut aceasta imensa suma.

Afaceristul in varta de 45 de ani a spus ca le detine, dar nu poate sa le faca publice. Motivul este simplu, nu vrea sa ii fie divulgat secretul prosperitatii in afaceri. Barbatul spune ca nu este obligat sa arate actele. Se pare ca exista o lege care obliga statul roman sa respecte normele internationale care permit pastrarea unui  asemenea secret.

Afaceristul castiga multi bani datorita vanzarii de strategii bursiere. De asemenea, marturiseste ca are niste inventii care ii aduc profit. Vrea sa gaseasca o modalitate legala pentru a face publica o inventie care previne imbatranirea si care are la baza folosirea undelor electromagnetice, arata jurnalul.ro.

Daca suma declarata este cea adevarata, vom afla in momentul in care Nicolae Limbasan va trebui sa plateasca impozit pentru suma de 63 de miliarde de lei noi.

author avatar
Anca Murgoci
2.187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger