AcasăNewsRomantica Venetie tepuieste turistii

Romantica Venetie tepuieste turistii

Vacanta cu nervi in orasul lagunelor pentru patru turisti japonezi: oamenii au comandat patru portii de friptura, un platou cu peste si pahare cu apa intr-un restaurant din piata San Marco, dar au primit o nota de plata de 1100 de euro!

Alte trei femei din acelasi grup au banuit ca ar putea fi inselate si au luat masa in alt local, dar  pentru trei portii de paste cu fructe de mare tot au platit 350 de euro.

1100 de euro pentru patru portii de friptura un platou cu peste si pahare cu apa

Daca acest incident rusinos se confirma, vom face tot posibilul sa ii sanctionam pe cei responsabili. Suntem intotdeauna de partea dreptatii”, a scris pe Twitter  Luigi Brugnaro, primarul din Venetia, oras vizitat de 30 de milioane de persoane in fiecare an. Incidentul a provocat reactii din partea unui grup al rezidentilor din Venetia (Gruppo 25 Aprile), care a transmis ca “apara locuitorii Venetiei si oricine pune numele orasului in pericol afecteaza toti venetienii”. Misiune grea, pentru ca Marco Gasparinetti, purtatorul de cuvant al organizatiei, a marturisit ca in centrul istoric al orasului doar 1% dintre restaurate mai sunt detinute si conduse de localnici. Restaurantul cu turisti japonezi are o reputatie proasta, pe  Trip Advisor zeci de oameni se plang ca au fost suprataxati, ospatarii ascund preturile reale si aduc la masa preparate pe care nu le-au comandat. Anul trecut, trei turisti britanici s-au plans primarului Venetiei, dupa ce au fost nevoiti sa plateasca 526 de euro pentru un pranz in restaurantul Trattoria Casanova.

author avatar
Bogdan Borcea
286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger