AcasăNewsRomanita Iovan, distrusa de durere dupa moartea lui Adrian Iovan: “Un mare...

Romanita Iovan, distrusa de durere dupa moartea lui Adrian Iovan: “Un mare erou, asa cum ramane in inima lui Albert”

Desi erau divortati, Romanita Iovan este devastata de durere de moartea pilotului, Adrian Iovan. Creatoarea de si fiica pilotului sunt cele care se ocupa de inmormantarea pilotului.

Romanita Iovan a povestit printre lacrimi ca a murit un om dedicat aviatiei, si ca va ramane un erou atat in inimile romanilor, dar si in inima fiului sau, Albert, in varsta de opt ani. „A fost un om dedicat aviatiei. A murit la mansa, in timp ce se ducea undeva, sa salveze vieti. Va ramane in inima romanilor ca un mare erou, asa cum ramane in inima lui Albert. Vreau sa se simta asta in momentul in care va fi inmormantat”, a spus printre lacrimi Romanita Iovan la Pro TV.

Romanita Iovan a mers alaturi de Irina, fiica lui Adrian Iovan, la Serviciul de Medicina Legala Alba pentru a ridica trupul neinsufletit al pilotului. In seara zilei de miercuri, creatoarea de moda a postat pe contul sau de Facebook toate detaliile inmormantarii fostului sot.

„Cu regret va informam ca trupul neinsufletit al pilotului ADRIAN IOVAN va fi depus maine, joi 23 Ian 2014, intre orele 07.00 – 10.00 am la Scoala de Aviatie, din str Gratioasa nr 13 – sector 1. Incepand cu orele 11.00 sicriul va ajunge la Biserica Sf Ilie Rahova, din str Sfantul Ilie nr 5 – sector 4 Bucuresti, unde va ramane pana vineri 24 Ian 2014, cand incepand cu ora 13.00 va avea loc slujba de inmormantare. Dupa finalizarea slujbei inhumarea va avea loc la Cimitirul Bellu Catolic, din sos Olteniei nr 3 – 5, sector 4. Cu respect, Irina IOVAN si Romanita IOVAN”, a fost mesajul publicat pe pagina Romanitei Iovan.

author avatar
Andra Nesu
2.233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger