AcasăNewsRomanita Iovan a povestit cum i-a spus micutului Albert ca tatal lui,...

Romanita Iovan a povestit cum i-a spus micutului Albert ca tatal lui, pilotul Adrian Iovan, a murit!

Au trecut trei zile de la tragedia aviatica ce a dus la moartea lui Adrian Iovan. Creatoarea de moda Romanita Iovan, fosta sotie a pilotului si mama copilului acestuia, Albert, s-a vazut nevoita sa ii spuna micutului ca parintele sau s-a stins.

Romanita Iovan a fost, joi, la Academia de Aviatie, unde a fost depus sicriul cu trupul fara viata al pilotului aflat la mansa aparatului de zbor cazut in Apuseni. Adrian Iovan si-a pierdut viata, luni, in urma tragediei aviatice. Fiul acestuia, Albert, ii simte deja lipsa. Si cum baiatul a vrut sa isi sune parintele, despre care nu stia ca pierise in conditii cumplite, creatoarea de moda s-a vazut nevoita sa ii dea vestea trista.

Tinand cont ca baietelul are doar sapte ani, mama sa a incercat sa faca totul mai usor de suportat pentru el, fara sa ii ascunda, insa, adevarul. Ca urmare, i-a explicat ca Adrian Iovan a murit ca un erou, salvand restul pasagerilor aeronavei la mansa careia se afla. „I-am spus o poveste (…) si ca tatal lui este un erou si ca a murit pentru a salva oameni”, a marturisit creatoarea de moda, cu lacrimi in ochi.

Romanita Iovan se ocupa, alaturi de fata pilotului din prima casatorie, Irina, de funeraliile lui Adrian Iovan. Acesta din urma va fi condus pe ultimul drum vineri. Ceremonia funerara va avea loc la Cimitirul Bellu Catolic.

Sursa foto: sursazilei.ro

639 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger