AcasăNewsRomânii vând în piețe „urzici dacice” și „urzici ortodocse”! Ce prețuri halucinante...

Românii vând în piețe „urzici dacice” și „urzici ortodocse”! Ce prețuri halucinante cer pe plante

urziciRomânii vând în piețe „urzici dacice” și „urzici ortodocse”! Ce prețuri halucinante cer pe plante

Urzicile continuă să fie la mare căutare în România, însă acestea au ajuns să fie vândute în niște moduri complet neașteptate.

În încercarea de a face marketing, românii au început să vândă „urzici dacice” și „urzici ortodocse” în piețe. Imaginile au ajuns virale pe internet, anunță Antena3.

Urzicile dacice și ortodocse, virale pe Internet

Chiar dacă prețul kilogramului de urzici a ajuns să coste chiar și 50 de lei anul acesta în piețele din România, unii dintre piețari au simțit nevoia să facă marketing la produsul pe care îl vând pentru a fi siguri că vor fi aleși de cumpărători.

Astfel, în piețele din România au ajuns să se vândă „urzici dacice” și „urzici ortodocse”. Se pare că „urzicile dacice” sunt mai ieftine decât cele „ortodocse”. Un kilogram de „urzici dacice” se vinde cu 10 lei, în timp ce un kilogram de „urzici ortodocse” se vinde cu 20 de lei.

Imaginile au ajuns virale pe internet prin intermediul unei postări pe Facebook. Reacțiile nu au încetat să apară, astfel că postarea a strâns sute de like-uri și sute de distribuiri.

„La marketing nu ne întrece nimeni. Păcat că e numai gura de noi.” „Țara lui Papură Vodă și Pazvante Chiorul!”. „25 lei urzici dacice călcate de mazdă”, sunt doar câteva dintre comentariile la postarea de pe Facebook.

author avatar
Andreea Vlad