AcasăNewsRomânii stau în frig pentru voucherele de la imunizare, iar în centrele...

Românii stau în frig pentru voucherele de la imunizare, iar în centrele de vaccinare bate vântul – VIDEO

vaccinareRomânii stau în frig pentru voucherele de la imunizare, iar în centrele de vaccinare bate vântul - VIDEO

E din nou aglomerație în centrele de vaccinare, dar nu pentru imunizare, ci pentru a ridica tichetele valorice. Un centru de vaccinare din Brăila a fost luat cu asalt de cei vaccinați cu schema completă.

Zeci de persoane s-au așezat la coadă încă de la primele ore ale dimineții pentru a intra în posesia voucherelor de vaccinare promise de autorități. Valoarea lor se ridică la 100 lei, bani care le-ar fi de mare folos pentru a pregăti masa de Anul Nou.

Oamenii așteaptă de trei luni să intre în posesia tichetelor, după ce au ajuns cu întârziere în județ. Unii brăileni au stat și trei ore în aglomerație, pentru a putea primi cei 100 de lei sub formă de tichete, transmite Digi 24.

Doar persoanele vaccinate cu schemă completă au dreptul la vouchere

Autoritățile au stabilit ca persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare primesc o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.

Acestea pot fi luate de la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate, în funcție de locul în care s-a efectuat imunizarea, în baza registrului de evidență operat.

Voucherele se pot ridica în termen de 60 de zile de la data inoculării ultimei doze, iar de ele beneficiază toate persoanele care s-au imunizat începând cu data de 31 august 2021.

author avatar
Andreea Vlad
494 afisari

9 COMENTARII

  1. Uitați ce de viermi în poze.
    Sperăm să nu apuce următorul Revelion, cel din 2023!

    Alt „articol” al pocnitorii de Vlad, bine-nțeles!!!

    Huooo pocnitoarea de Vlad Andreea!

    • Barbu Gh , viermi spui ? TU ESTI UN VIERME DE CLOSET , futeo-ai pe mata-n gura de excremeèt

    • Tanti vlad nu stie „deastea”. Iart-o e mai grea cu capul. Plus ca nici vaccinare nu e corect, pentru ca nu vine cu imunizare. Oricum, cam ieftina sanatatea celor intepati.

  2. Bai, stau saracii astia dusi cu pluta ca jidanii la Auschwitz, vedeti ce inseamna sa nu poti gandi cu capul tau mic si prost, ca cei din imagine, ci se uita la mincinosii aia nazisti de la tembelizor, pe care legal nu ai cum sa ii tragi la raspundere !! Vine iuresul cel mare din ianuarie, fiecare deja e pe cont propriu, si o sa scape numai cine si care poate !! Ce mai, de 2 ani am intrat in noua era, cea numita si Darwinism Total !! La multi ani tuturor celorlalti din celelate grupuri de rezistenta, in curand incepe Iadul, in 2022, cel adevarat !! Nu iti fie frica, truma mica, ca Eu am biruit Moartea !!

  3. & O părticică de timp liber pentru 100 de lei, ce amitește de alte vremuri și alte cozi, însă în alte condiții,?

  4. & ,,Vaccin gripal
    De la Wikipedia, enciclopedia liberă

    Vaccinurile Influenza, cunoscute sub numele de injecții împotriva gripei, reprezintă vaccinuri ce oferă protecție împotriva virusului influenza. O nouă variantă a vaccinului este dezvoltată de două ori pe an deoarece virusul influenza⁠(d) se modifică rapid. Marea lor majoritate oferă protecție medie spre mare împotriva virusului influenza, însă acest lucru variază în fiecare an. Sunt puține dovezi obținute de la adulții cu vârsta peste 65 de ani. Aceste vaccinuri scad numărul de zile lipsite de la muncă, cu o medie de jumătate de zi. Vaccinarea copiilor îi poate proteja pe cei din jurul lor.[1]”
    ,,În capitalism timpul înseamnă bani”, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger