AcasăNewsRomanii si-au luat adio de la Scorpions infulecand hotdogi!

Romanii si-au luat adio de la Scorpions infulecand hotdogi!

Peste 20.000 de fani s-au inghesuit la concertul de la Bucuresti al renumitei trupei Scorpions. In vreme ce veteranii rock au dezlantuit un adevarat uragan pe scena, admiratorii si-au facut provizii de bere si hotdogi, au cantat si au dansat pe rupte.

Inghesuiala mare la Zone Arena, din Bucuresti, unde membrii trupei Scorpions si-au luat adio de la fanii romani printr-un  concert de zile mari. Evenimentul  a fost prefatat de un recital al trupei Avenue, si al lui Cristian Becker, liderul trupei Salamandra si fondatorul companiei Becker Aviation, dar si de un moment de ritmuri indracite sustinut de rockerii de la Trooper.

Ca sa fie siguri ca pe durata show-ului nu o sa ii razbeasca foamea sau setea, spectatorii au luat cu asalt standurile de la intrare, de unde s-au aprovizionat cu hotdogi si bere, sa le ajunga pentru o saptamana.  La ora 8 fix, insa, plimbarile dupa merinde s-au cam incheiat pentru ca pe scena si-au facut aparitia cei cinci membri ai trupei Scorpions. Si-au salutat fanii in limba romana si au dezlantuit uraganul promis la conferinta de presa.

Au cantat doua ore pe ceas, au dansat mai ceva ca niste pusti de 20 de ani si si-au tinut publicul in priza de la prima pana la ultima secunda a recitalului. Omul zilei a fost, indiscutabil, bateristul  James Kottak (48 de ani), care si-a lovit tobele fara mila si a demonstrat ca poate canta si bea bere in acelasi timp.  La finalul unui solo electrizant, James a demonstrat ca e as si la echilibristica, topaind gratios de pe o toba pe alta.  „Scorpionii” si-a incantat fanii cu hituri din cei peste 40 de ani de cariera si s-au bucurat sa vada ca publicul, cu varste intre 5 si 85 de ani, stie versurile pe de rost. La finalul concertului, multimea s-a revarsat  fredonand in bulevardul Barbu Vacarescu, , fortand tramvaiele sa circule cu escorta din partea politiei si a jandarmeriei.

[nggallery id=22]

 

author avatar
Alina Creanga
294 afisari

1 COMENTARIU

  1. Până nu își face mațul ca mâneca de la cojoc, românul nu e român. Important e să ai pleată bogată și cercel, iar cultura muzicală și repectul mai pot aștepta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger