AcasăNewsRomânii, sătui de prețul carburanților, ies în stradă! Proteste masive în toată...

Românii, sătui de prețul carburanților, ies în stradă! Proteste masive în toată țara

Acțiunile benzinarilor, menite să destabilizeze țara

Românii se pregătesc să iasă din nou în stradă pentru a protesta împotriva prețurilor uriașe de la pompă. Oamenii sunt motivați de manifestația inedită din Polonia, unde șoferii au blocat numeroase benzinării în semn de protest față de creșterea prețurilor la combustibil.

Pompele au fost blocate de șoferii a câteva zeci de mașini și motociclete care turnau cantitatea minimă de combustibil, iar apoi prin întârzierea plății facturilor și întârzierea intenționată, au provocat aglomerație mare.

Românii vor să blocheze benzinăriile

Pe rețelele de socializare se promovează masiv un îndemn la proteste de stradă și blocarea benzinăriilor pentru ziua de joi, 16 iunie, de la ora 12.00.

„E timpul sa facem ceva,ieșiti in strada,blocați pompele. Este imposibil si inadmisibil ca intr-o țara ca Romania prețul carburantului sa depașească 9 lei/litru. Share masiv ca sa vada toata lumea si sa stabilim ce si cand vom face. La 121$ pe baril este imposibil ca prețul sa depășească 9lei/litri ( unde jumatate din acesti bani merg catre stat) Noi facem ceva !”, se arată în anunțul promovat pe rețelele de socializare.

Prețuri record la carburanți

Prețul mediu al motorinei standard a depășit 9 lei pe litru în stațiile de alimentare din România în data de 7 iunie, arată datele Peco Online. Astfel, prețul mediu a fost ieri de 9,01 lei pe litru.

Prețul mediu al benzinei în data de 7 iunie în România era de 8,42 lei. GPL este vândut la prețuri cuprinse între 4,09 lei și 4,15 lei pe litru.

author avatar
Andreea Vlad
1.888 afisari

12 COMENTARII

  1. Cînd arătîndu-ți nemulțumirea fată de stăpînire pedepsești omul de rînd, năpăstuitul, înseamnă că o parte a serviciilor sînt în spate. Aceștia din urmă fiind vinovați că execută nu că ar fi clocit o asemenea prosteală.

    • DICTATURA NAZISTULUI Ficus DE LA TRI COCENI SE ASEALANA CU CU CEA A LUI CEAUSESCU
      SPER CA VA AVEA ACELASI SFARSIT , IMPOSTORUL ANTI ROMAN , TRANTORUL SAS

  2. Da’ pentru contra Legilor Noii securitati,nu protestati ? Sau nu va entereseaza,nu ati fost enformati ? Noua securitate,statul paralel,dupa „legile mele „,ar fi mai presus de Lege,mai cocotat decat Cocotatul. Pai e interzis nu-i asa Talpalata,dupa cum te incruntai la CSM,citez,nimeni nu este mai presus de Lege.Cu exceptia mea,a nevesti-mi,si acum si a securistilor mei.Romania mafiota,esuata,statul de drept al securistilor.Viitor de aur Tara noastra are,saracie si teroare.

  3. Luați atitudine ….
    Jaful trebuie oprit urgent.
    Miliția să nu se bage, că își plimbă cururile din banii noștrii.

  4. Baaaaa , romanilor Popor de slugi SSasul isi bate joc de voi , cu lucru bine facut si va chinue de ani de zile si acum mai baga si Securitatea in prima linie si a dat LEGE ca romanii sa vina cu informatii si turnatorii sa fie mai activi si mai multi , SSasul este un DICTATOR ascuns in piele de democrat liberal

  5. Se lauda ca nu maresc taxe anul asta dar asta este cea mai mare marire de taxe la carburanti ca merge la stat deci fake pe toata linia .nu iese niciunul sa explice cum maresc nemernicii pe ce temei ca a ucis toate afacerile!! Jos guvernul antiromanesc.sri lanka e cu voi!!

    • Suntem un popor de lași ne-am lăsat călcați în picioare tot timpul trebuie sa luam atitudine cu toții nu trebuie sa-i mai lăsăm sa-si bata joc de noi trebuie sa facem ceva
      sa ieșim în strada sa dam jos guvernul asta de mafioti

  6. Întrebări la care trebuie sa răspundă guvernul:
    -de ce nu se face ancheta pentru spălare de bani? Omv Petrom, coordonat de Radu Caprau a importat motorina prin 4 intermediari plătiți?
    – de ce plătim inclusiv importuri ale OMV Serbia, Bulgaria, Petrom Moldova?
    – după privatizare, Petrom a plătit taxa de management în Omv?
    -De ce s-a tăiat petrochimia Brazi și…unde au ajuns s banii de fier vechi?
    Dar cei de la Doljchim?
    …..
    De aici furt din România, de aici preturi de colonie.

  7. Din pacate ,draga Andreea ,romanii au devenit o turma fara pastor.Turma nu protesteaza, e de ajuns sa ii arati biciul si merge cuminte in staul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger