AcasăNewsRomanii, saracii Europei

Romanii, saracii Europei

Date fiind datele recent prezentate de Eurostat, Romania mileniului III concureaza nivelul de trai din epoca de piatra din moment ce are cel mai mare numar de locuinte lipsite de baie.

Romania abunda de bude instalate in fundul curtii, la moda in evul mediu

Toaletele din fundu’ curtii si dusul la lighean ne-au facut figura, dupa ce au fost numarate de statisticienii europeni si astfel a reiesit ca unul din cinci romani traiesc in locuinte fara baie, fara un acoperis durabil sau cu camere foarte intunecate. Si asta desi suntem pe primul loc in Europa in ceea ce priveste numarul cetatenilor care au o locuinta in proprietate, fapt care ar fi fost de bine daca multe dintre locuintele cu pricina nu ar fi concurat, la capitolul facilitati si dotari, cu pesterile si bordeiele stramosilor. Iar o dovada in plus ca stam foarte prost in materie de confort este faptul ca Romania are si cele mai aglomerate locuinte din intreaga Uniune Europeana – si asta in conditiile in care gradul de ocupare este un element-cheie in ceea ce priveste determinarea confortului de care dispun oamenii care locuiesc intr-o casa. Si daca tot suntem saraci lipiti si incapabili sa ne modernizam casele pana la limita confortului modern, trebuie spus si ca platim foarte mult pentru conditiile de trai precare, intretinerea locuintei ajungand sa-l coste pe roman chiar si peste 40% din totalul veniturilor lunare care-i intra in gospodarie. Altfel spus, dupa ce mancam prost si scump (mancarea comercializata pe piata romaneasca este de o calitate inferioara merindei rezervate statelor UE occidentale), la fel de prost si de scump traim.

author avatar
Simona Badulescu
231 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oportunitate exceptionala: castiguri acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: dan.scarlat68@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger