AcasăNewsRomânii, revoltați de dispariția caselor de marcat din supermarketuri! Boicot după ce...

Românii, revoltați de dispariția caselor de marcat din supermarketuri! Boicot după ce s-a renunțat la casieri

supermarketUnul dintre cele mai mari lanțuri de hypermarketuri vinde tot și pleacă din România. Cine va prelua magazinele

Un mare lanț de hipermarketuri din România a anunțat în luna februarie că a început să renunțe la casele de marcat și să implimenteze sisteme self-pay.

Este revoltă în mediul online după ce un un lanț de hipermarketuri din România a renunțat la casierii de la casele de marcat.

Clienții, revoltați de dispariția casierilor

Oamenii fac apel la boicot pe paginile de socializare. O fotografie care arată transformarea magazinului a ajuns virală pe internet, iar pe facebook s-au răspândit mai multe mesaje care îndeamnă cumpărătorii la revoltă.

În mediul online a fost lansat și un boicot, oamenii fiind sfătuiți să renunțe la a-și mai face cumpărăturile din Auchan și să se reorienteze către alte magazine.

„Nu intrați, depinde doar de noi, libertatea noastră înseamnă că tu, oricare ai fi, să întorci spatele. Doar unitatea ne salvează!

Astazi, oricine a trecut prin Auchan Coresi (Brasov) a putut vedea ca nu mai sunt casieri, doar cativa angajati pe ici colo, care sunt pusi sa te invete sa iti scanezi singur produsele.

TOTI CASIERII AU FOST ELIMINATI DE LA CASE, INLOCUITI DE NOI APARATE DE CASE DE MARCAT, DOAR LA JUMATATE DIN ELE POTI PLATI SI NUMERAR, RESTUL DOAR CU CARDUL”, se precizează în mesaj.

Clienții îndeamnă la boicot

Și pe pagina de Facebook a Auchan clienții și-au manifestat nemulțumirea și îndeamnă la boicot:

– Nu mai calc pe la voi! Ideal ar fi să nu mai vină niciun client la voi!!!

– Flotări nu ne puneți să facem? Rușine să vă fie!

– O idee proastă, ca să nu zic direct tâmpită! Nu înțeleg scopul unui asemenea demers! Mai rău încurcă. O idee care mi s-a părut foarte bună au fost casele rapide unde angajații scanau repede produsele și apoi mergeai cu bonul la aparatele de plată.

– Lăsați casierii, nu-i niciun folos pentru clienți eliminarea casierilor! Lăsați clientul să aleagă modul de achitare, sunteți la dispoziția clientului!

La nemulțumirile clienților legate de desființarea casierilor, Auchan a precizat că „toți angajații din zona caselor de marcat evoluează spre o nouă meserie, cea de consilier, noul lor rol fiind acela de a acorda consultanță și suport clienților“.

Noua politică a fost deja implementată în câteva magazine, altele fiind în prezent în proces de schimbare. Astfel că, oamenii care ajung la casele de marcat trebuie să-și scaneze singuri produsele.

author avatar
Andreea Vlad
3.140 afisari

110 COMENTARII

  1. Tineret mindria tarii ! TFL-istii nu se dezmint: nesimtiti si superficiali ! Cred ca unii nu stiu nici sa scrie ! Sau au uitat ! Au minte cit prietenul lui Ciuca!

    • Homosexualii pedofili care detin Auchan fac un soi de experiment social intr-o tara refractara la mecanismele gulagului electronic. Scopul central este FORTAREA platii cu cardul , pentru ca plata cu numerar la roboti este destul de neplacuta – Este o capcana diabolica si vor sa vada cati prostovani accepta mizeria globalista 666.

    • Vad ca lipsa casierilor va revolta la culme, dar ca la carfour un kg de castraveți costa 4 euro și aproape jumate, iar în Spania (am poze), același produs costa 2,28 euro nu va deranjează. Și cei de aici nici măcar nu sant de acolo ci din Grecia, mai de aproape.

  2. Asta arata ca suntem o tara civilizata si nu vreau sa mai am de aface cu toti analfabetii cu 8 clase care fac naveta pt. o leafa de mizerie de casierita (barbati). Trebuia sa stau geana sa nu scaneze de doua ori, sa aplice reducerea si alte idiotenii. S-au dus timpurile de acum 20 de ani cand casierii terminau liceul economic.

    • Da-te-n p00la mea de labagiu, cu neamul tau cu tot. Mars in chizda ma-ti undeva unde sa nu mai auda nimeni de tine si de generatia ta spurcata si proasta.

    • stai geana gaozare ? nu apare pe bon scanare de doua ori ? ce castiga casirul ? sta geana prostu …..

        • 🤣🤣🤣🤣🤣!
          Știți ce-i paradoxal?
          Faptul că amândoi aveți dreptate.

        • deci te uiti sau nu te uiti pe bon? ca te contrazici singur baiete! si daca nu te uiti pe bon treaba ta da’ noi astialalti ne uitam si nu agreem sa ne impuna vreun putzoi aiurit cum sa ne gestionam finantele

        • Bai bulanet’ , fii sincer si spune ce varsta ai ? Pari asa de infantil si nematurizat .. Tu ai o perceptie mult prea „standardizata” „programata” subcultural si nu intelegi ce inseamna inginerie sociala si mecanisme de manip’ulare.. Daca nu pasesti in exteriorul acestei programari ,nu vei reusi niciodata sa vezi imaginea de ansamblu si ramai o victima sigura. Eu iti vreau doar binele si probabil destui de pe aici s-ar intelege cu tine la o discutie mai aprofundata , insa trebuie sa faci si tu un minim efort. Lasa-ne cu „logica” asta de tonomat si trezeste-te pana nu e prea tarziu .

    • Esti tefelist scarbos! Ce nu spune aici este ca nici nu poti plati cash, doar cu cardul! Dupa ce ca supermarketurile astea vand numai rahaturi care te inbolnavesc, refuzate in tarile lor de origine, te mai obliga sa faci si munca altuia! Adica il concediaza pe vanzator, sa faca ei economii! Nu mersi! Deocamdata am de ales, si vreau sa platesc in numerar, la piata!

    • Multe tari civilizate și unde viața este mai calma și mai buna au casieri. De ex Spania, Italia.
      Fiecare va alege ce va dori eu nu vreau sa muncesc pentru un lant de magazine.
      Așa ca dacă înainte mai mergeam la case automate, sau foloseam cardul, de când ne impun sa nu avem Cash și chestii fac așa:
      – platesc numai Cash
      – merg numai la magazinele care au casieri și cumpăr mult de la micile magazine de cartier – au produse mai bune și unele chiar mai ieftine sau un pic mai scumpe: dar scutesc cel puțin onora de tranzit prin marile magazine așa ca merita.
      – cumpăr cât mai multe produse simple și gătesc eu. Caut producători locali.
      – nu am și nu am avut carduri de fidelitate la niciun mare magazin. La farmacii am mai avut dar le-am scos pe toate ca oricum iau numai cosmetice aproape și le găsesc și in alte părți iar o aspirina sau un paracetamol îl pot lua și fără card. De ce sa ma condiționeze sa îmi afle toate datele pentru a-mi da o reducere? Este un mare abuz și nu ma fidelizează sa ma bâzâie non stop și sa îmi mănânce bateria de la tel cu toate aplicațiile lor
      – nu am pus vreodata vreo aplicație sa platesc cu telefonul și nici din astea ale magazinelor sau mai știu eu ce servicii. Sa ma plătească dacă vor sa își facă marketing și comportament consumator/vârsta/categorie venit etc. Ca asta fac cu acele carduri, își scot toate studiile ca îți dau tie k reducere la mai știu eu ce produs de care nu ai nevoie și te pun sa le dai toate datele și sa îți înregistreze toate cumpărăturile sa îți facă profilul și sa te targeteze in alte campanii unde îți vând ei datele – și asta este o afacere profitabila cu share baza de date. Așa ca le spun: zat
      Asta fac eu, ce fac alții este treaba lor

      • Nu vreau sa muncesc dacă sunt client! Eu client sa muncesc gratis pe tru ei și sa îmi folosească profilul și toate datele și comportamentul de consum

      • Homosexualii pedofili care detin Auchan fac un soi de experiment social intr-o tara refractara la mecanismele gulagului electronic. Scopul central este FORTAREA platii cu cardul , pentru ca plata cu numerar la roboti este destul de neplacuta – Este o capcana diabolica si vor sa vada cati prostovani accepta mizeria globalista 666 .

    • Alex!
      Exista o vorba prin poporul asta….
      „Daca taceai,filosof,ramaneai”….
      Dar te-a mancat limba,ca sa nu spun altceva….nu inteleg de ce vorbesti asa de urat despre oameni?
      La fel ca si tine, fiecare om are lasat de la Dumnezeu,liberul arbitru…fiecare face ce poate si cum poate,nu esti tu in masura sa ii judeci pe cei care vin la oras sa munceasca ca si casieri sau pe salariul minim….

    • Te,n gât garoiule ,tu stai în cort dar vb de civilizație, nu este articol și tu să nu mănânci rahat

    • Iar ai apărut slu ga impu tita, pisa Mas pe tine de scl Av jeg os. Ba ga mi asi toata pu la in ma ta de vac ci Nat cu 5 doze, pisa mas pe tine de bu la n Spa rt, sa iti iau lgbtq in pu la de tramvai găurit in ghiveci. Fmm de neomarxist

    • Homosexualii pedofili care detin Auchan fac un soi de experiment social intr-o tara refractara la mecanismele gulagului electronic. Scopul central este FORTAREA platii cu cardul , pentru ca plata cu numerar la roboti este destul de neplacuta – Este o capcana diabolica si vor sa vada cati prostovani accepta mizeria globalista 666.

  3. Nu iubesc Auchanul pentru ca imcearca sa te insele la unele produse cu preturi mai mici la raft si preturi mari la casa, si nu corecteaza situatia chiar daca le faci reclamatie, insa macar partea de case automate merge bine. La Kaufland m-am enervat ca aparatul se tot bloca cerand interventia unui angajat, si nu mergea cum trebuie nici scanarea bonului la iesire ca sa deschida barierele.

  4. Aia era munca, barbat in toata firea casieriță, sa scanezi produse si sa dai restul? Da nici rest, ca si pensionarii achita cu cardul.

    • Pe salariu de mizerie, binenteles ca intretinuti de parinti la 30 de ani. Angajati la labareala, ajungeau acasa si se vaitau de cat au muncit.

    • Cu Auchan e foarte simplu cine vrea sa cumpere in conditiile astea sa cumpere cine nu, isi gaseste alt magazin care accepta cash. Daca Auchan doreste sa se bazeze numai pe tehnologizati OK.

    • da este munca de barbat si pensionarii in majoritatea lor nu achita cu cardul, aia care o fac blocheaza randul

    • Ne cacam cu totii in gura lui alex!
      Alexandrooooo…
      Ce muian ai, gunoiule gheu!
      Moarte mati fututa de un batalion de ghei jidani ukroci, jigodie leghebetista!
      Sa iti luam copiii la poola prin toate gaurile!
      Sa moara foototi cu punga pe cap!
      Sa arzi de viu cu toata familia ta in zi sfanta!
      Sclavete de corporatie, unde speli cacastoarea cu limba!

      • Căca-s-ar elefanții bucăți de pulă-ntreagă în străfundul beregatății tale de 💩 mâncat de ta-ctu și borât în piz doiu cur_vei de mă-ta care la rându ei te-a slobozit sub un gard . Să-ți moară pu la la intrarea în găoaza nevesti-ti .

  5. Mesaj pt. navetistii care vin degeaba la oras pt. salariu mizeriu de casierita (barbat): Decat codas la oras mai bine in satul tau fruntas!

    • Asa ziceau si comunistii, unii mai abitir decat altii si au sfarsit cu spatele la un zid prin targosviste, pacat ca n-au ajuns si parintii tai acolo inainte sa te faca!

  6. Hai, ba glezne goale ,mai taci dracului si lasa diareea de vorbe.Du-te si spala-le si closetele ca tu esti civilizat adica sclavetele care executa tot ce i se comanda.Mai te dai pe aci cu testiculele care iti lipsesc.

  7. Cu Auchan e foarte simplu cine vrea sa cumpere inc onditiile astea sa cumpere cine nu isi gaseste alt magazin.

    • normal – pentru un idiot programat mental ca tine, care nu vede imaginea in ansamblu si nu intelege caracterul parsiv al experimentului.

  8. Texte cu presarari de fascism ! Nu toti oameni sint foarte destepti, performanti ! Unii atit pot ! Aveti grija ce vorbiti , e urit, dovedeste needucatie si chiar prostie !

  9. esti ceea ce mananci, esti ceea ce bei. si nu doar cu hrana chimizata de supermarket se poate trai.

    la auchan si lidl am intrat cate o singura data anul trecut.
    la kaufland am intrat de mai multe ori si atunci pt. ca am avut nevoie sa folosesc wc-ul. la kaufland voi mai merge, dar tot la wc-ul lor(asta este rasplata pentru gardurile puse ca la animale in plandemie, in rest nu cumpar nimic de la ei).
    la mega image n-am calcat pragul deloc anul trecut, la carrefour am fost o singura data anul trecut, la billa deloc, la dm o singura data.
    la profi de vreo 4 ori in tot anul si la penny xxl de doua ori.
    anul asta sper sa le calc pragul si mai putin.
    merg la piata destul de des, nu cumpar de la samsari-intermediari colorati, iar cand cumpar de la producatori nu negociez cu ei niciodata. cat cer atat le dau.
    lapte, branza, oua, smantana, carne, miere cumpar de la tarani si de la ciobani si cat cer atat le dau.
    măsline, portocale si altele cumpar direct de la cei care fac grecia-romania.
    sare cumpar suficienta de la saline. pentru faina cumpar de la tarani grau si graunte, merg la moară si macin sau cumpar faina direct de la morar.
    incaltaminte si imbracaminte cumpar de la producătorii din romania.
    si cam asta este in mare.
    toate posibilitatile sunt la noi, banii ne apartin… si atunci este corect sa platim cui vrem si sa cumparam ce vrem de unde vrem, fara sa ne plangem.
    se adapteaza super si mega market-urile, foarte bine. eu deja m-am adaptat si nu le mai calc pragul, nu-i deranjez cu nimic.

  10. Mai oameni, se achita si cash la tonomatele alea, au cateva numai cu cardul pt. ca sunt mai mici si mult mai multe cu cash si card, unde poti veni si cu punga de fise sa o versi acolo daca iti place sa strangi fisele.

    • incet incet se va ajunge si la faza exclusiv pe card. trebuie opriti din timp. si noi nu vrem sa muncim fortat pentru auchan. vrea auchan sa-mi vanda atunci sa-mi asigure casier daca nu, eu personal nu cumpar, tu poti sa faci ce vrea muschiul tau mare dorsal! up to you baby!

      • ”incet incet se va ajunge si la faza exclusiv pe card”
        NICIODATA !
        Isteria asta trebuie sa inceteze !

      • pai acolo vor sa impinga TOT sistemul de plata – numai cretinii gen Alex si gunoaiele neomarxiste nu bunghesc..

  11. Ne cacam cu totii in gura lui alex!
    Alexandrooooo…
    Ce muian ai, gunoiule gheu!
    Moarte mati fututa de un batalion de ghei jidani ukroci, jigodie leghebetista!
    Sa iti luam copiii la poola prin toate gaurile!
    Sa moara foototi cu punga pe cap!
    Sa arzi de viu cu toata familia ta in zi sfanta!
    Sclavete de corporatie, unde speli cacastoarea cu limba!

  12. Ne cacam cu totii in gura lui alex!
    Alexandrooooo…
    Ce muian ai, gunoiule gheu!
    Moarte mati fututa de un batalion de ghei jidani ukroci, jigodie leghebetista!
    Sa iti luam copiii la poola prin toate gaurile!
    Sa moara foototi cu punga pe cap!
    Sa arzi de viu cu toata familia ta in zi sfanta!
    Sclavete de corporatie, unde speli cacastoarea cu limba!

  13. Auchan a furnizat marfuri catre armata rusa si separatistii din Donetsk si Luhansk. Marfurile au fost etichetate drept „ajutor umanitar”. Au folosite locatiile lor din Rusia pentru colectarea de „ajutoare” pentru armata din partea civililor. In plus, au ajutat centrele de inrolare sa atraga recruti din randul propriilor angajati. A cumpara de la Auchan, inseamna a cumpara de la o companie complice la crime. Nu acceptati ca aceste ajutoare ale criminalilor sa va limiteze libertatile, e inacceptabila limitarea platilor cash, deja multe din dispozitivele unse se putea face plata chas nu functioneaza sub diverse pretexte.

    • Hmmm…..mai degraba catre ucrainieni, aia sunt pe neo, rusii sunt pe comunismul vechi sovietic.

      • E ok ce spui legat de stilul vechi si nou, insa The Insider a prezentat filmari si facturi care dovedesc colaboratinismul.

    • Ce ai pățit bobita sau aionios, te ai lovit la masarda? Sa iti iau slava in pu la si pe toate mi ze riile ucrainiene

  14. Oilor, azi e postul de caserita, maine de secretara, poimâine de profesor. Iar problema peste 10 ani, ce fac oamenii, ca roboții le au luat locul, ce se întâmpla atunci? Deveniți asistați sociali si un impediment pentru stat si bogati, ca va trebui sa va hrănească degeaba. Va da hrana, va ia casele si mașinile

    • Pain in 10 ani planul este ca sa crape (sa crapam) prin multiple metode. Daca nu vor sa dea ortu’ in regim „soft” , Cabala securista killuminati baga metodele „hard” !

  15. nu inteleg, ce atata zarva?
    eu am luat in serios sloganul: sunt cetatean european si am drepturi.
    si marile magazine au drepturi.
    doar ca, EU CLIENTUL DECID pentru mine si sunt bucuros de orice drept.
    si am vazut multi ca mine, care de vreo doi ani au devenit foarte selectivi in ceea ce priveste locatiile de aprovizionare, ocolind supermarketurile si vad ca nici nu sufera din aceasta cauza.
    gloata, conditionata in continuare de reclame mincinoase si reduceri inchipuite, n-are decat. unii au devenit lenesi, puturosi de-a dreptul si accepta junk food from siupiermarkiet.
    treaba lor.

    • nu despre asta e vorba – evitarea „junk food” e o chestiunea oarecum secundara pe care o bagi in fata probabil din cauza unor clisee de perceptie. Intr-un supermagazin nu se vinde doar junk food , ci o intreaga gama de produse pe care le cumperi si de la piata / bazar etc . Da , solutia este sa mergi direct la taran /producator local , insa si pretul e mai mare , iar noi suntem rrrupti in dos cautand promotiile ceva mai ieftine de prin aceste gulaguri .. Iar in pietele agroalimentare majoritari sunt tot samsarii intermediari care cumpara fructe si legume de import din depozite.. Oricum, poate asa se trezeste prostimea mai repede .

      • a manca mai mult si de slaba calitate este un fel de dauna totala sau partiala pe termen mediu.
        incercati sa mancati produse de calitate de la producatori, mancati variat si veti vedea ca dpdv cantitativ veti fi la fel de satui cu hrana mai putina dar de calitate, adica si gust si miros.
        veti avea, de asemenea, un alt tonus si o imunitate semnificativ mai buna. chiar si rezistenta mai mare la orice stres.
        nici o paine gatita in casa si cu seminte cum ii place fiecaruia nu se compara cu painea cumparata, de ex.
        daca nu aveti timp pentru voi, nici o problema… timpul acela tot exista si il veti gasi cand veti umbla pe la doctori, sau internari, sau tratamente.
        eu am cateva ghivece in care cultiv tufe de spanac in casa, apoi salata, apoi ceapa.
        soluții sunt cate vrei. fiecare alege pt. el.

  16. Pai in alte tari iti aduce berea 🍺 cu drona si platesti la sfarsitul lunii ca la gaz.

  17. auchan doreste sa ne arate care e trendul.
    foarte bine, a venit momentul ca oamenii care plimba carucioarele cu cumparaturi fake, dar ambalate frumos prin toate mega marketurile sa se reorienteze catre produse proaspete, cu gust, catre cărnuri provenite din animale neumflate cu steroizi.
    mergeti la ciobani, la tarani agricultori si la băbuțele care aduc lapte proaspat, oua proaspete, legume, muraturi si deveniti cumpărători fideli.
    bucuria gustului nu se compara cu bucuria plimbarii carucioarelor pline de produse cu E-uri.
    cam asta-i solutia pentru a avea hrana proaspata, de calitate si cu gust minunat. si tot asta-i solutia care te face sa mergi cat mai rar la doctor si la farmacii.
    iar satanele proprietare de supermarketuri sa stea cu ochii be_liți in scanerele lor futuriste si cu conturile goale.

  18. nu ne pasa de casele lor de marcat, cu sau fara casier. faca ce-or vrea.
    uleiul de floarea soarelui din supermarket zici ca-i apa de ploaie. in schimb, uleiul de floarea soarelui presat la rece… ceva de vis, asa parfum si gust de camp de sambure, de floare…si ce mancaruri gustoase si salate ies…
    apoi iaurturile din lapte de la vaca, adus proaspat, facut cu sau fara fructe, o delicatesa, iar smantana… iti vine s-o ungi pe paine, asa-i de gustoasa.
    ca sa nu mai zic de carnea pastrata la garnita(in untura)… proaspata oricand o scoti de acolo, ca-i de vita sau porc sau berbec, delicatese.
    sau ridichile de la tarani, sau salata sau borsurile de urzici. apoi capsunii, ciresele, merele din livezile celor care vand.
    sunt posibilitati si variante in toate colturile tarii, doar sa vrei.
    eu am mers la unii care strangeau cartofi si am intrebat daca vor sa-i ajut la strans intr-o zi. s-au uitat cam ciudat, dar pt. acea zi am primit la schimb doi saci de cartofi, suficient pt. 3 luni. sanatosi si gustosi, direct din pamant.
    la strans mere la fel. la strans fan tot asa si am primit branza de burduf si cas proaspat de oaie.
    direct de la birou si din costum, in haine de lucru si cu entuziasm.
    am facut si miscare, am schimbat putin si atmosfera, m-am distrat vazand reactiile oamenilor, dar tragand linie, am iesit pe plus din toate punctele de vedere.

  19. Moarte mati fututa de un batalion de ghei jidani ukroci, jigodie leghebetista!
    Sa iti luam copiii la poola prin toate gaurile!
    Sa moara foototi cu punga pe cap!
    Sa arzi de viu cu toata familia ta in zi sfanta!
    Sclavete de corporatie, unde speli cacastoarea cu limba!

  20. Bai, voi vedeti cum nazistii astia tradatori din Bukale, anume dulapul si maciukanezul maidanez nu mai dau voie sa se scrie nimic despre Bastroe, si faptul ca nazistii amerloci deja au amenjata 4 baterii aneti-aeriene in Moldova, despre asta se scrie numai in presa amerloka alternativa, nu in cea oficiala nazista !! Pregatiti-va, cam prin 15 martie astia va baga in razboi, automat inchid in aceeasi zi toate granitele, deci va fi un macel de zile mari, deja arahatul balestinian vrea sa dea la toata lumea ceva Ghid de pregatire nazist in caz de urgenta majora !! Totul e hotarat deja, bai romanasilor, o sa va ia toti sekuricii cu ochii albastrii cu arkanul direct de pe strada, vedeti ca astia au si trupe ukro-na-zi pe acolo, al voi, in colonia aceea esuata de tot rahatul, astia sunt acolo pentru cei care vor refuza sa fie livrati ca vitele si boii pe frontul din Donbass, ii vor duce in grupuri in afara oraselor, pe campie, si acolo toti vor fi impuscati in cap, asta ca sa stiti inca de pe acum ce vi se pregateste !! Va fi frumos si bine pentru toti, adica va fi un macel de zile mari, asa ca aia e, scapa numai care poate !! Oricum, de data asta, razboiul civil romano-roman e in-evitabil, asa ca sa aveti totul pregatit pentru Marele Balci organizat de dulapul si ciukanezul gras, obez si prost de bubuie !!

  21. Ce nu înțelegeți oameni buni? Această situație nu va fi doar in România ci pe tot globul,se pregătește eliminarea cash-ului,banii digitali și nouă ordine mondială care ne va controla viața în mod totalitar,o să vedeți că asta urmează,chiar dacă nu mă credeți acum,o să vă dați seama că este așa cât de curând,din păcate….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger