AcasăNewsRomânii nu mai pot petrece weekendurile pe litoral. Lovitura pregătită de hotelieri!

Românii nu mai pot petrece weekendurile pe litoral. Lovitura pregătită de hotelieri!

hotel-phoenicia-luxury-mamaia

Decizie controversată pe litoral. Hotelierii nu mai sunt dispuși să închirieze o cameră doar pentru două nopți.

Doresc astfel să-i determine pe turiști să petreacă mai mult timp la mare.

Turiștii sunt revoltați

Oamenii sunt, însă, iritați de această strategie de marketing. Deși, teoretic, plătesc ceva mai puțin la cazare în timpul săptămânii nu vor să fie condiționați, potrivit ştirileprotv.ro.

„Practic te obligă să plătești o seară în plus. Mulți nu pot sta, vin pe weekend vineri, sâmbătă, iar pe duminică pleacă”, spune un turist nemulțumit.

Spre exemplu, la un hotel de patru stele din Mamaia, turiștii care optează pentru cinci zile de vacanță achită puțin peste 100 de lei pe noapte. Situația se schimbă complet, dacă se mulțumesc cu două nopți.

Andra Vâlcu, manager hotel 4 stele: „Dacă se face acum rezervare pe o noapte, de exemplu, tariful este de 180 de lei. Dacă se face pe două nopți, tariful este de 300 de lei, dar dacă alegeți un sejur de cinci nopți o să fie 600 de lei”.

Tarifele din weekend, mai mari

Dacă hotelierii nu ar impune aceste restricții, cele mai vândute nopți ar fi cele din weekend, chiar dacă atunci tarifele sunt mai mari cu 20-30 de procente față de prețurile practicate în timpul săptămânii.

Agenții din turism speră ca în acest fel litoralul să nu mai fie o destinație de weekend, iar hotelurile să fie rezervate șapte zile din șapte.

author avatar
Andreea Vlad
1.009 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger