AcasăNewsRomanii isi iau adio de la vacantele in Bulgaria

Romanii isi iau adio de la vacantele in Bulgaria

Romanii care si-au planificat vacanta, in aceasta perioada, pe litoralul bulgaresc ar putea avea parte de o surpriza neplacuta din cauza protestelor tot mai multor particulari nemultumiti de cresterea taxelor locale.

n Vacantele romanilor care au ales statiunea Sunny Beach din Bulgaria ar putea avea de suferit din cauza nemultumirilor hotelierilor

Proprietarii de hoteluri si restaurante, taximetristii si vanzatorii din Sunny Beach, cea mai mare statiune din Bulgaria, au blocat accesul in zona nemultumiti de cresterea taxelor locale. Accesul principal catre cea mai mare statiune de pe litoralul bulgaresc, Sunny Beach, a fost blocat, la inceputul acestei saptamani, de 500 de persoane, nemultumite de majorarea taxelor pe care trebuie sa le plateasca companiei care administreaza „orasul de vacanta”, informeaza novinite.com. Proprietarii de hoteluri si restaurante, taximetristii si comerciantii au blocat si sambata, pentru 30 de minute, drumul care leaga orasele Varna si Burgas.

Acestia au solicitat demisia managementului companiei care detine statiunea pretinzand ca taxele percepute pentru diverse servicii si pentru accesul la infrastructura sunt ilegale. Patronii de hoteluri pretind, de asemenea, ca platesc de doua ori pentru constructia unei zone comerciale.

O data in conturile municipalitatii Nessbar si a doua oara in cele ale proprietarului Sunny Beach. Mai mult,de curand, proprietarul plajei a majorat taxele pentru accesul catre zona de est a statiunii. Pana in prezent nicio autoritate bulgareasca nu a facut precizari legate de situatia turistilor care sunt afectati de miscarile de protest din Sunny Beach.

author avatar
Adelina Ionicel
744 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger