AcasăNewsRomânii intră în lockdown? Rafila: Facem aceste lucruri împreună cu populația

Românii intră în lockdown? Rafila: Facem aceste lucruri împreună cu populația

Medicul Alexandru Rafila – deputat PSD – atrage atenția asupra posibilității ca România să intre în lockdown. Acesta a precizat, joi, că se caută o soluție pe care românii să o accepte.

România ar putea intra în lockdown 30 de zile

„Încercăm să găsim o soluție pe care lumea să o accepte. Să venim cu câteva lucruri concrete pe care să le dezbatem în Parlament. Să fie o solidaritate de 30 de zile care să ne aducă într-o situație mai puțin gravă decât în momentul de față. O să vedem dace este vorba de un lockdown, dacă va fi un lockdown înțelept. Trebuie să facem lucrurile acestea împreună cu populația, reprezentanții societății civile și sindicatele”, a declarat Alexandru Rafila, joi, potrivit realitatea.net.

Rafila: Certificatul verde la locul de muncă, o măsură discreționară

Pe de altă parte, soluția privind impunerea certificatului verde la locul de muncă este văzută de Alexandru Rafila ca fiind discriminatorie. Acesta este de părere că măsura mai degrabă va adânci problema, în loc să o rezolve.

„Trebuie să discutăm cu toate părțile, nu să venim cu o măsură discreționară. Eu nu mă opun certificatului verde, el poate ajuta la stoparea tranzitului de persoane. Nu cred că acest proiect a fost cea mai fericită alegere pentru că generează tensiuni sociale și nu este momentul pentru așa ceva”, a mai spus medicul Rafila.

De altfel, acesta consideră că proiectul ar trebui rescris complet, deoarece este complet greșită abordarea.

author avatar
Alina Costache
1.091 afisari

14 COMENTARII

  1. Aveți un stil unic sa tot citați o sumedenie de „specialiști” ca si cel de față. Să luați declarațiile să le scoateți din context, să le decupați să faceți ce puteți numai să țineți senzaționalul pe prima pagină! că de în afară de virus nu mai este altceva, totul s-a rezolvat în România. Constituția este pe post de preș, totul este rezolvat pozitiv!

  2. Iara se baga in seama pseudoexpertul asta de Rafila, omul Securitatii – ramura cominternista – care i-a dat toate diplomele si functiile, care vrea sa il depaseasca pe tortionarul evreu bolsevic de taica-su trecand de la torturarerea catorva indivizi la torturarea intregului popor roman!

  3. @ Sunteți de părere că domnul Rafila ar fi putut fi un membru important al „Uniunii Scriitorilor de Vagoane” , ?

  4. Bai cenzorule nazist, o mica trimitere la caldurika e ok pentru tine, sau esti prea ocupat acum ? Ha ha ha 🙂

  5. Rafiloiule, bai trantor komunist si parazit social, sa vezi tu ce pwule in gura oi sa iti iei, bai scarbosenia drakului impielitat, cine drakul crezi ca mai asculta de voi, bai mascariciule nazist ? Nimeni, bai, ordinarule, acum o sa vedeti voi pe drakul, in persoana !!

  6. @ Sunteți de părere că doamnul Rafila ar putea avea instrucțiuni de la OMS despre menopauze și pandemii, ?

  7. & Cu guvernările astea de după Traian Băsescu ar putea apărea și spețe de acest fel de reglementat chiar și politic de către simpatizanții lui Băsescu și cu certificate verzi atunci când nu e și cu roșu, ?

  8. @ Este interesant și faptul că este o perioadă când femeile din generațiile „ceaușeilor” ,biologic ,au ajuns și la un astfel de „reper” , ?

  9. & Sunteți de părere că ar fi interesant și la câte dintre alegeri virusologul Rafila a votat cu Traian Băsescu, ?

  10. @Băăăă ! S-a cam umflat psiho-troneala pă voi, ? ‘r-ați ai dracului să fiți ! ‘?

  11. & Dacă rolul măștii la domnul Rafila este și acela de a nu se vedea când îi atârnă mucu’n gură , la funcții, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger