AcasăNewsRomânii incendiați în somn la Londra. Focul ucigaș a fost stârnit...

Românii incendiați în somn la Londra. Focul ucigaș a fost stârnit deliberat

Un român a decedat, iar un altul a fost grav rănit, în urma unui incendiu premeditat în zona Ilford din estul Londrei, a anunţat Poliţia britanică, precizând că două persoane au fost inculpate în acest caz.

Sursa foto Twitter

Incidentul s-a produs în cursul nopţii de marţi spre miercuri într-o zonă frecventată de persoane fără adăpost. Cei doi români, cu vârste de aproximativ 40 de ani, locuiau într-un cort improvizat pe un teren viran. Una dintre victime a suferit arsuri aproape pe întreaga suprafaţă a corpului şi a decedat câteva ore mai târziu la spital. Cel de-al doilea a suferit răni grave şi este în comă indusă.

Identitatea celor două victime nu a fost încă determinată exact, însă Poliţia din Marea Britanie consideră, din primele date, că cei doi sunt originari din România. Autoritățile londonze au făcut apel la comunitatea de muncitori din Europa de Est să ajute la identificarea lor. Doi bărbaţi au fost arestaţi, inculpați pentru crimă, tentativă de omor şi incendiere cu intenția de a pune vieți în pericol.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger