AcasăNewsROMANII AU TALENT. Tinerii care au cucerit cu un moment spectaculos de...

ROMANII AU TALENT. Tinerii care au cucerit cu un moment spectaculos de dans contemporan (VIDEO)

Sunt pasionati de dans contemporan. Iar asta s-a vazut cat se poate de clar din momentul pregatit pentru preselectiile din sezonul 7 al competitiei „Romanii au talent”.

Hera Alexandra si Marius sunt studenti la UNATC. Au 21 si, respectiv 26 de ani si multi dintre cei care i-au vazut pe scena au fost convinsi ca dansul contemporan e a doua lor natura. Fac echipa de doar sase luni, insa chiar si asa se completeaza de minune cand transforma arta in realitate.

„Nimeni nu stie cata munca e in spate, cate ore sunt petrecute in sala de dans”, a tinut sa spuna tanarul, inainte ca si telespectatorii sa ajunga sa vada, vineri seara, ce descoperisera deja juratii si publicul din sala on care s-au desfasurat preselectiile.

Au plutit in miscari de dans, au avut o mobilitate remarcabila si prize spectaculoase. Iar prestatia lor scenica a fost mai mult decat apreciata de catre Andra si Mihaela Radulescu, ambele jurate laudand momentul de dans al tinerilor. „Absolut minunat”, a concluzionat Radulescu.

Astfel ca fanii „Romanii au talent” ii vor revedea in etapa urmatoare, Hera Alexandra si Marius obtinand patru „DA”-uri hotarate de la masa juriului si multe aplauze din directia publicului.

Romanii au Talent 2017: Hera Alexandra Zaulet si Marius Moldovan – Dans Contemporan pe romaniiautalent.protv.ro
sursa foto/video: ProTV

author avatar
Cristina Stefan
806 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger