AcasăNewsRomanii au talent... peste hotare. Un circar i-a uimit pe nemti! VIDEO...

Romanii au talent… peste hotare. Un circar i-a uimit pe nemti! VIDEO

Constantin Bellu, la Das Supertalent

Constantin Alexandru Bellu a incantat publicul german si juriul emisiunii „Das Supertalent 2011”, similara cu „Romanii au talent”, printr-un numar indraznet si amuzant de acrobatie, calificandu-se in etapa urmatoare a competitiei din Germania, transmite Mediafax.

Constantin Bellu, la Das Supertalent

Sambata, in competitia „Das Supertalent 2011”, Constantin Bellu a prezentat un spectacol indraznet si amuzant, potrivit site-ului rtl.de.

„Ai un numar clasic, care datorita trambulinei a devenit modern”, a spus Sylvie van der Vaart. si Motsi Mabuse a primit cu entuziasm reprezentatia romanului, spunand: „Nu te mai opreai. Ai facut mai mult si mai mult”. Cu trei „Da”, membrii juriului „Das Supertalent 2011 au votat ca romanul Constantin Bellu sa treaca in urmatoarea runda a competitiei, care va fi difuzata saptamana viitoare pe RTL.

Constantin Alexandru Bellu si-a inceput cariera in 1980 ca artist acrobat la Circul Globus din Bucuresti. in prezent, el locuieste in Germania si sustine spectacole sub numele de scena Costin Pity.

Constantin Bellu nu este primul roman care se remarca la competitia „Das Supertalent”. in decembrie 2009, romanca Petruta Küpper a incantat publicul german prin interpretarea sa la nai, situandu-se pe locul al treilea in finala concursului „Das Supertalent 2009” de la RTL.

„Das Supertalent” este o emisiune realizata de RTL dupa formatul de mare succes mondial „Got Talent”, un show in care oamenii talentati din orice domeniu pot sa se faca remarcati.

 

author avatar
Ciprian Purice
3.004 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger