AcasăNewsROMANII AU TALENT. Impresionanta poveste de viata a lui Cristian Gog!

ROMANII AU TALENT. Impresionanta poveste de viata a lui Cristian Gog!

Nascut pe 27 august 1981, in orasul Campeni din Alba, Cristian Gog a avut parte de un destin plin de evenimente ce aveau sa-l formeze, sa-l indrume catre marea sa pasiune de mentalist si conditia de castigator al concursului Romanii au talent.

Mama lui Cristian Gog a fost, pe rand, croitoreasa, agent de asigurari si educatoare. In schimb, tatal sau a fost pompier, dar si-a schimbat locul de munca atunci cand Cristian a inceput scoala generala. Atras de un salariu mai mare, el a ales sa devina miner la mina din localitatea Baia de Aries.

Cristian spune ca a avut o copilarie fara evenimente majore, singurul lucru inedit fiind acela ca la varsta de aproximativ 4 ani a avut ghinionul sa loveasca o minge cu piciorul, nemaiputand calca pe acel picior cateva luni de zile. Potrivit lui Cristian, niciun medic nu a reusit sa-i vindece piciorul, el reusind sa poata merge din nou dupa ce a apelat la „un leac babesc – ata de scrantit”.

FINALA ROMANII AU TALENT: Cristian Gog este marele castigator! VIDEO

Acesta a fost primul incident „magic” din viata lui Cristian Gog, care a urmat clasele primare, scoala generala si liceul (sectia de informatica) la Baia de Aries. A urmat cursurile Universitatii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, sectia Economia Comertului, Turismului si Serviciilor, dar si un master in Administrarea afacerilor, la aceeasi universitate.

„Chiar daca nu am fost studentul model, am reusit sa fiu apropiat de anumiti profesori din cadrul universitatii. Acestia au acceptat pasiunea mea pentru iluzii si nu erau deranjati ca in timpul orelor de curs faceam mereu exercitii de prestidigitatie cu monede sau carti de joc”, spune Cristian Gog.

Dupa terminarea masteratului si avand in vedere „multiplele posibilitati” care ii sunt oferite in Romania unui proaspat absolvent de facultate si masterat, Cristian Gog a plecat din tara. A ales Grecia deoarece tatal sau se angajase acolo, dupa ce fusese disponibilizat de la mina din Baia de Aries.

„Am lucrat impreuna la o ferma de pasari langa orasul Corinth, iar dupa aproximativ un an ne-am intors in tara. La nici doua saptamani, m-am angajat in Cluj-Napoca la o firma de productie si vanzare de software, deoarece prietena mea tocmai incepuse doctoratul in acest oras”, a explicat Cristian Gog, precizand ca ulterior s-a casatorit cu prietena lui si urmeaza sa aiba impreuna un copil.

Cristian Gog a avut numeroase preocupari si pasiuni inca din copilarie. A fost atras pe rand de sah, schi, dans (in special breakdance), muzica si pescuit. Pasiunea pentru magie si iluzii o are tot de la o varsta frageda.

„Tatal meu mi-a trezit interesul pentru acest domeniu aratandu-mi niste mici trucuri cu carti, monede si chibrituri. Erau exact acele trucuri stiute de toata lumea, dar se pare ca asupra mea au avut putin mai mare impact. Prima carte de magie pe care am pus mana a fost scrisa de Aurel Iosif (Iozefini tatal). Am gasit-o cand eram in clasa a zecea intr-un anticariat din Cluj, dupa vreo doi-trei ani de cautari. Erau explicate anumite tehnici de baza in ceea ce tine de manipularea monedelor, a cartilor de joc si a tigarilor (…) Marea mea pasiune au fost cartile de joc deoarece erau cel mai accesibil lucru cu care puteam sa fac magie (…) Aveam zile in care stateam in fata oglinzii cate sase-sapte ore, incercand sa fac sa dispara din varful degetelor niste mingi de ping-pong”, a explicat Cristian Gog.

In anul al doilea de facultate, Cristian Gog a descoperit, prin intermediul internetului, mentalismul. „Desi nu intelegeam inca exact despre ce era vorba, am vazut ceva video-uri cu niste mentalisti, tot iluzionisti, dar unii ale caror iluzii erau ceva mai neconventionale. Acestia dadeau impresia ca pot sa citeasca ganduri, sa prezica viitorul sau sa demonstreze anumite fenomene considerate paranormale. Dintr-o data au disparut cartile de joc, monedele sau alte obiecte special folosite in trucuri, deoarece tot ceea ce faceau oamenii respectivi „parea real”. Asa a aparut pasiunea mea pentru mentalism!”, a mai spus Cristian Gog.

Participarea sa la emisiunea „Romanii au talent” a inseamnat in primul rand sansa de a-si arata pasiunea unei tari intregi, dupa cum a marturisit Cristian Gog.

author avatar
Ciprian Purice
441 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger