AcasăNewsROMANII AU TALENT: 5 milioane de romani s-au uitat la Cristian Gog...

ROMANII AU TALENT: 5 milioane de romani s-au uitat la Cristian Gog in finala

Finala sezonului cu numarul doi al show-ului „Romanii au talent”, castigata de mentalistul Cristian Gog a inregistrat un varf de audienta de cinci milioane de telespectatori.

Astfel, vineri seara, jumatated dintre romanii care se uitau la televizor au urmarit sa afle cine este cel mai talentat roman, in finala concursului Romanii au talent, difuzat de ProTV. Conform audientelor masurate de Kantar Media, Pro TV a obtinut in intervalul 20:29-01:13, o audienta medie de 18,6 puncte de rating si o cota de piata de 50,8 procente, in timp ce Antena 1, clasata pe locul al doilea, a obtinut o audienta medie de 2,1 puncte de rating si o cota de piata de 5,7%.

Aproape 5 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii au fost cu ochii pe Pro TV in minutul de aur – 22:36.  Vineri seara, Cristian Gog a castigat finala „Romanii au talent” si premiul de 120.000 de euro.”Nu cred ca exista cuvinte sa exprim ceea ce simt acum! Nu pot inca sa ma gandesc, abia am reusit sa scot o fraza coerenta pe scena, la final”, a spus Cristian Gog, coplesit de emotii.

author avatar
Ciprian Purice
339 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger