AcasăNewsRomanii au speriat Parisul

Romanii au speriat Parisul

Romanii au speriat Parisul. Ministrul francez de Interne, Claude Gueant, a declarat ca un inculpat din zece este roman. Oficialul a solicitat instalarea unui magistrat roman la Paris care sa ajute la repatrierea delicventilor minori in tara lor.

„Aproximativ 1.200 de cetateni romani au fost deferiti justitiei (…) in primele sapte luni ale anului la Paris. Delincventii romani reprezinta un inculpat din zece in capitala”, a precizat el.

Potrivit ministrului de Interne, „in primele sapte luni ale lui 2011, au fost retinuti 4.800 de romani de catre politia din Paris, fata de 2.500 in aceeasi perioada a lui 2010”.

„Aceasta inseamna o crestere de peste 90 la suta”, a adaugat el.

Ministrul de Interne a anuntat ca prefectul politiei din Paris, Michel Gaudin, va „interzice cersetoria pe Champs-Elysee”, semnand o hotarare „in aceasta saptamana”.

139 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger