AcasăNewsRomanii au dansat pe rupte, in ploaie, la concertul lui Maluma!

Romanii au dansat pe rupte, in ploaie, la concertul lui Maluma!

Solistul columbian le-a fermecat pur si simplu pe fanele sale din Romania, venite sa il vada si sa il asculte cantand pentru prima oara la Bucuresti.

Maluma a facut spectacol, sambata, in prima seara a festivalului latino „El Carrusel” de la Romexpo. A aparut pe scena ferchezuit, intr-un costum verde inchis, si a dat startul la dans si la distractie. Admiratoarele atat au asteptat – s-au miscat pe ritmurile melodiilor superstarului, l-au aclamat si s-au bucurat din plin de fiecare piesa din concertul pregatit de Maluma pentru miile de romani care si-au dorit sa il vada pe scena.

N-a mai contat ca a plouat, atmosfera a fost una demna de ritmurile efervescente ale pieselor lui Maluma, tanarul care a cucerit lumea cu „Farandulera”, primul sau hit, nemaivorbind de „Felices los 4”, cel mai vizualizat dintre clipurile acestuia.

Pentru una dintre fanele columbianului, concertul de la Bucuresti -parte din turneul sau european FAME Tour- s-a dovedit unul cu adevarat de neuitat, dupa ce romanca a avut sansa sa ajunga pe scena alaturi de solistul cu admiratoare in mai toate colturile lumii.

author avatar
Mihai Koblenko
371 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger