AcasăNewsRomânia, violată în formă agravată și continuată de magistrați

România, violată în formă agravată și continuată de magistrați

Toţi pentru Justiţie... dar Justiţia nu e pentru toţi

Ce așteptări mai poți avea de la o țară în care pedofilii sunt scoși din pușcării de judecători care consideră că dezaxatul sexual merită să stea în libertate fiindcă „a avut o conduită sinceră în timpul anchetei”? În ce stat de drept agresorul este trimis înapoi în același sat cu ființa pe care a nenorocit-o pe veci, să meargă pe aceeași uliță, spre același magazin, să locuiască gard lângă gard, „șuldăr bai șuldăr”? Când l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru lucrurile minunate pe care le face în România, oare Donald Trump știa că, la noi, violatorii și pedofilii sunt tratați cu blândețe, de parcă ei ar fi suferinzii?! Și-n America e la fel, molestarea copiilor se pedepsește tot cu arest la domiciliul victimei? Dacă-i așa, să-și bage undeva vizele Waiver, că are și aici cine să ne-o tragă, nu-i nevoie să traversăm Oceanul pentru asta!

Toţi pentru Justiţie dar Justiţia nu e pentru toţi

În timp ce Iohannis lua notițe de la stăpânire, mascând jenantul moment sub un rânjet diplomatic, în țară magistrații continuau să își facă de cap. O nouă zi, o altă flegmă pe obrazul societății. Un pedofil din județul Brăila, reținut pentru agresiune sexuală asupra unui minor, a fost eliberat din închisoare deoarece judecătorul s-a arătat profund impresionat de conduita sinceră afișată în timpul anchetei! Firul logic îmi spune că, neavând de unde cunoaște ce atitudine a avut pedofilul, detestabi..,, pardon, onorabilul judecător a aplecat urechea la vorbele anchetatorilor. Pesemne că procurorul de caz a lăcrimat și el la introspecția agresorului, că ce altceva putea să-l înduplece când a scris un raport atât de frumos?!

Iată cum își dovedesc utilitatea, încă o dată, Protocoalele secrete din justiție. Pe axa procuror-judecător, s-a făcut dreptate: un pedofil este liber să se întoarcă în satul în care locuiește și victima sa, un băiețel de numai 10 ani, pe care l-a ademenit în casă cu un telefon mobil și câțiva bani! În motivarea sentinței, judecătorul de la Tribunalul Brăila aduce drept argumente pentru decizia dată „lipsa oricărui element de violență fizică”, drept pentru care „măsura arestării preventive este excesivă”, și „conduita sinceră a inculpatului încă de la debutul anchetei judiciare”. Cu alte cuvinte, dacă băiețelul nu a fost lovit, strâns de gât sau bătut, dacă nu avem un deces, atunci nu-i caz de închisoare. O mustrare e suficientă, mai ales că pedofilul a fost sincer pe durata anchetei.

Pe aceeași linie de judecată (strâmbă, după cum văd), și Gheorghe Dincă ar trebui eliberat. A fost sincer la anchetă, recunoscând că a răpit, ucis și tranșat două fete. Propun ca, pe viitor, magistrații să devină preoți, iar ancheta polițienească să fie înlocuită cu spovedania. Dacă își păstrează pensiile speciale și toate celelalte avantaje, cred că și judecătorilor le-ar conveni să fie confesori.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.789 afisari

5 COMENTARII

  1. Din datele din presa si un criminal in serie, un taximetrist, ar fi fost eliberat dupa vreo 19 ani de „buna purtare”…Ce exemplu dau societatii, magistratii „eliberatori”?

  2. Ce va agitati asa, a luat si judecatorul o spaga ca are salariul mic si nu avea ce sa puna pe masa la copii!

  3. Cum sa-si taie gasca procurorilor si judecatorilor capra de muls ?,pai daca-i baga pe veci la bulau pe pedofili ,violatori, traficanti,excroci numarul lor scade ,scad infractiunile isi pierd obiectul muncii !,in plus intarca vaca mulsa pe filiera inculpat,traficant ,avocat,procuror,judecator si daca intarca balaia ! de unde trai ca-nsanul lui Adam ??.
    Gasca magistratilor nu-i instre sa judece nici dupa 30 de ani crimele din 89 ! si vreti sa -si piarda timpul cu :un mafiot ,un traficant sau cu un violator !!.
    Sa distrus o tara ,s-au lsat pe drumuri milioane de romani si nu se sesizeaza ,nu se misca nici un fir de par dupa capetele vinovate ,se face trafic de copii de 30 de ani,s-au castigat averi pe seama celor vanduti si vreti sa inceteze ??.
    Pana nu vor plati cu ani grei de puscarie acei care au traficat minori ,pana gastile din magistratura servicii si politie nu vor fi sparte nu se va schimba nimic.

  4. Se impun in regim de urgenta
    1/Legea pentru rasunderea magistratilor- care nici pentru greva sau alte manifestari publice, cu pancarde si lozinci nu au fost pedepsiti desi statutul lor nu le da dreptul sa o faca.
    2/ Legea Prostitutiei suntem stat membru UE nu membru BOR.Patriarhul nostru Danielu Securistu dinainte de 89 sa-si vada de colectia dansuli de masini si case, de BOR SRL,sa se urce pe macarale si sa-si consume in liniste salariul de peste 23000 Ro/luna. Mai mare si decat al DluiPresedinte Iohanis.
    3/ Declansarea anchetelor privind clanurile tiganesti care deja ameninta sa domine Romania si structurile statului.Sunt cunoscute, sunt monitorizate. Ex se stie ca niste fete sunt rapite de 2 tigani de 19 si 23sa fie repusa in drepturi! Afara cu incompetentii si politistii pe banda, cu de ani din clanul X iar clanul nu este invadat de mascati. De ce? De frica? Nu, ci pentru ca nu exista proceduri clare de actiune ca in SUA de ex.
    4/ Politia Romana tezi tu daca ai vreo proble sa fie repusa in drepturi dupa o obiectiva triere a ei. Apolitici sau nu politisti.Reinfiintarea postului de sectorit, politistul de proximitate asteapta sa-l contactezi daca ai vreo problema.Patrule pe strazi,24/24 h dar nu in masina. Cu un jandarm langa ei. Fonduri pentru informatori.Luati model UE, SUA de ex. Poate scapam astfel si de oamenii strazii care dorm la poale de bloc sub protectia totala a sectiei de Politie zonala.
    Privim spre vest, privim peste Ocean ne vrem ca ei dar ramanem ultimii balcanici ai Europei.Si ne miram ca suntem tratati de catre UE ca ultimii bananieri ai Europei.
    Politicienii nostri nu inteleg ca in acest moment poporul vrea securitate pentru el si copiii, nepotii, familiile lui.Ca a inteles ca sanatatea si securitatea sunt cele mai importante. De promisiuni s-a saturat! Este atuul PSD-ALDE, al Dlui Pres Iohannis, daca nu profita de el,pe ultima suta de metri, cat timp PSD mai are majoritatea in Parlament, atunci pa..PSD! Dl Pres Iohannis la fapte!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger