AcasăNewsRomania - Ungaria, meci prefatat de incidente

Romania – Ungaria, meci prefatat de incidente

Nationala de fotbal a Romaniei intalneste sambata seara, de la ora 19.00, echipa similara a Ungariei in etapa a doua a preliminariilor Campionatului European din 2016.

Ca de obicei, confruntarea dintre cele doua formatii este prefatata de incidente groaznice, fanii romani si ultrasii maghiari masurandu-si fortele in mai multe randuri.

Mai multi suporteri romani, care se deplasau dinspre Mures catre Bucuresti, orasul in care se disputa meciul, au fost atacati cu pietre de mai multi fani maghiari in zona localitatii Timisul de Sus.

Din fericire nimeni nu a fost ranit, dar unul dintre geamurile microbuzului in care se aflau fanii romani a fost spart. De asemenea, mai multi suporteri romani care se deplasau dinspre Cluj catre Bucuresti au fost atacati in zona localitatii Feldioara.

Acestia faceau deplasarea cu doua masini, iar geamurile ambelor autoturism au avut de suferit de pe urma intalnirii cu ultrasii maghiari.

Nici in Capitala nu a fost liniste. Fanii maghiari care au facut deplasarea cu trenul, au fost atacati de ultrasi romani atat in Gara Baneasa, cat si in Centrul Vechi. Fanii romani si cei maghiari au aruncat unii in altii cu petarde si fumigene. Circa 1.000 de sustinatori ai echipei Ungariei au facut deplasarea catre Bucuresti cu trenul. Ei au fost preluati din Gara Baneasa de mai multe autocare si dusi undeva in zona Pantelimon, unde vor fi tinuti pana in apropiere de ora meciului.

Reprezentantii Ministerului de Interne au precizat ca nu mai putin de 9.000 de politisti si jandarmi au fost mobilizati pentru meciul de sambata seara, acestia incercand sa asigure ordinea si liniste pe intreg traseul parcurs de fanii maghiari.

sursa foto: romaniatv.net

author avatar
Cristi Ionita
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger