AcasăNewsRomania turistica, ocolita in continuare de TUI si Neckermann

Romania turistica, ocolita in continuare de TUI si Neckermann

Maria Grapini „peteste” Romania la Targul de Turism de la Berin

Dupa ce a anulat participarea Romaniei la Targul de Turism de la Munchen, ministrul Maria Grapini s-a dus la un targ din Berlin, in speranta ca Romania ar putea reintra pe harta turismului european.

Maria Grapini „peteste” Romania la Targul de Turism de la Berin

Ministrul delegat pentru IMM, Mediul de Afaceri si Turism, Maria Grapini, a fost prezenta ieri la Targul International de Turism Berlin 2013. Demnitarul si-a exprimat speranta ca destinatiile turistice din Romania ar putea fi reintroduse in cataloagele tur-operatorilor germani TUI si Neckermann din anul 2014.

Speranta moare ultima, dar in acest caz pare desarta, in conditiile in care, pe de o parte, tur-operatorii straini se plang de conditiile de cazare si de lipsa de diversitate a ofertei turistice din Romania, iar hotelierii nostri sustin ca Maria Grapini, in loc sa ii ajute, vrea sa impuna impozitul forfetar care, spun ei, va incuraja frauda si munca la negru. Colac peste pupaza, Romania nici n-a fost prezenta la Targul de Turism de la Munchen, desfasurat in februarie 2013, deoarece Maria Grapini a anulat participarea, pe motiv ca editia de anul trecut nu a produs niciun rezultat notabil pentru Romania.

author avatar
Arpad Dobre
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger