AcasăNewsRomânia tratează răniţii din Ucraina. Victimele ruşilor, aduse în spitalele din ţara...

România tratează răniţii din Ucraina. Victimele ruşilor, aduse în spitalele din ţara noastră!

nicolae ciucaRomânia tratează răniţii din Ucraina. Victimele ruşilor, aduse în spitalele din ţara noastră!

„Fac un apel către populație să vină să doneze sânge pentru a fi solidari cu cetățenii ucraineni aflați în suferință”, a spus, duminică, premierul Nicolae Ciucă Ciucă.

Centrul de transfuzii sanguine al Direcției Medicale care funcționează în București în curtea Spitalului Militar Central este deschis de duminică, de la ora 12.00, pentru cei care vor să doneze sânge pentru ucrainenii răniți în rzăzboiul declanșat de Rusia.

Răniţii din Ucraina, aduşi în spitalele din România

Nicolae Ciucă analizează posibilităţile de a sprijini poporul ucrainean grav afectat de agresiunea rusă. Împreună cu membri ai Cabinetului, a donat sânge şi a luat decizia ca răniţii din Ucraina să poată fi trataţi în spitalele din România.

Apreciez foarte mult şi doresc să mulţumesc societăţii civile pentru mobilizarea pe care a făcut-o astfel încât, împreună, să putem să sprijinim cetăţenii ucraineni la mare nevoie.

Iar, astăzi, împreună cu o parte din membri ai Cabinetului, am venit la Spitalul Militar să donăm sânge, apreciind că este foarte mare nevoie ca, prin exemplul personal, să fim alături de cei care au nevoie de sânge.

Aşa cum am anunţat în această dimineaţă, la nivelul Ministerului Sănătăţii, am luat decizia să oferim posibilitatea ca răniţii din Ucraina să poată fi trataţi la spitalele din România şi, desigur, în funcţie de solicitările părţii ucrainene, să putem să-i sprijinim şi cu sânge”, a adăugat Nicolae Ciucă.

Românii, îndemnaţi să doneze sânge

Toate cele 11 spitale militare din subordinea Direcției Medicale vor putea asigura asistență și tratament medical pentru militarii răniți din Ucraina. Măsura este valabilă și pentru spitalele civile din România, a anunțat Guvernul.

Am luat o serie de măsuri la nivel guvernamental şi continuăm să analizăm toate posibilităţile din punct de vedere instituţional, să facem tot ce ne stă în putinţă să sprijinim poporul ucrainean afectat foarte grav de agresiunea rusă”, a mai zis Ciucă.

author avatar
Andrei Ștefan
598 afisari

9 COMENTARII

  1. Sunteti niste dobitoci. Mentineti artificial starea de alerta pentru ca romanii sa nu fie tratati in spitale, dar ii tratati pe altii. Pai ce sa credem?

  2. Teroristii securisti militeni continua sa sifoneze banii romanilor din aceasta minciuna satanista, sa se duca ei in ucraina la razboi , noi refuzam sa aparam o mafie de teroristi care terorizeaza poporul roman, dar acest grup de stat mafiot vor merge in iad, sint atit de idioti si retardati incit cred ca vor scapa de groapa!!!
    Pe romani de ce nu ii tratati teroristilor militeni securisti din statul mafiot infractional? Aveti ordin ca pe romani sa ii lasati sa moara iar pe fascistii din ucrina sa ii tratati de vaxx sau de „razboi” fabricat??? mue statului mafiot securist satanist plin de drogati

  3. un roman…..as dona sange doar pt recuperarea tinuturilor romanesti ocupate de Ucraina,…TRADATORULE

  4. Asta in timp ce romanii platitori de asigurari medicale sunt tinuti la usile spitalelor.Ati mai auzit undeva pe planeta de un stat mai nemernic?Prostii de romani nu mai contenesc in a-si expune creierul spalat murind de grija Ucrainei.Pai ne meritam soarta ca niste cretini ce sunt.

  5. Asta vrea sa ajute si guvernul lor cica , pai bai ca militar ce esti vrei sa ne bagi pe noi in razboi cu rusii cand occidentul astia mari stau si se uita fac doar afaceri????!!!

  6. Tratați răniții din Ucraina ca pe bolnavii noștri cronici ia-ti omorât sau ii lăsați sa moara cu zile ca nu sant bani de tratamente ca sant spitalele pline cu covid și nu mai sant locuri.Tradatori criminali asta santeti.

  7. @ Ce bă, vă trebuiesc războaie și distrugeri, s-a furat ceva și nu mai puteți să completați, că se zicea că, „la armată nu se fură, se completează”, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger