AcasăNewsRomânia-Suedia, azi, pe Arena Naţională. Restricţii de circulaţie şi program prelungit la...

România-Suedia, azi, pe Arena Naţională. Restricţii de circulaţie şi program prelungit la metrou

Doliu în fotbalul românesc

Cu câteva ore înainte să se audă fluierul de start al partidei România-Suedia, meci foarte important pentru calificarea tricolorilor la Euro 2020, în zona Arenei Naţionale, stadionul care va găzdui înfruntarea, se vor aplica restricţii de circulaţie a maşinilor.

Astfel, Brigada Rutieră a anunţat că se va restricționa traficul rutier, începând cu ora 17.00, progresiv, în funcție de afluența publicului și dacă situația o va impune, astfel:

– pe Str. Maior Coravu, între Șos. Mihai Bravu și intrarea în stadionul Național Arena, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson;

– pe Bd. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena sau între Șos. Pantelimon și rondul de la intrarea în stadion, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson;

– banda I de circulație de pe Str. Vatra Luminoasă, între Str. Tony Bulandra și Bd. Pierre de Coubertin;

– pe Str. Sg. Vasile Șerbănică, între Bd. Basarabia și intrarea în stadion (parcarea C);

– pe Str. Tony Bulandra, între Str. Vatra Luminoasă și rond Str. Maior Coravu;

– pe Bd. Basarabia între Piața Muncii și Bd. Chișinău, pentru afluirea/ defluirea pietonală, dacă situația o va impune.

Program mai lung cu o oră la metrou

Meciul România-Suedia, de pe Arena Naţională, va începe la 21.45. Iar suporterii care merg la stadion află că se pot întoarce acasă folosind metroul, al cărui program va fi prelungit, vineri, cu o oră faţă de cel obişnuit. ”Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 00:30 pe Magistrala 1, Magistrala 2 si Magistrala 3, respectiv la ora 00:45 pe Magistrala 4. Intervalul de succedare al trenurilor va fi de aproximativ 10-12 minute”, din câte a anunţat Metrorex.

author avatar
Cristina Stefan
155 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger