AcasăNewsRomânia se înarmează până-n dinţi ca să se apere de Rusia! De...

România se înarmează până-n dinţi ca să se apere de Rusia! De ce vor merge saci de bani către Franţa

nave corveteRomânia se înarmează până-n dinţi ca să se apere de Rusia! De ce vor merge saci de bani către Franţa

Vasile Dîncu a declarat, joi, după întâlnirea cu ministrul francez al Forțelor Armate, Florence Parly, că este convins că va fi găsită „o soluție rapidă” pentru proiectul achiziției de corvete.

Reprezentantul Guvernului a mai subliniat că Franţa deţine preşedinţia semestrială a UE în contextul crizei din Ucraina, ceea ce este ” o misiune deloc uşoară având în vedere contextul internaţional extrem de tensionat şi de complex”.

Cumpărăm nave corvete din Franţa

Am discutat și despre proiectele noastre de înzestrare. Sunt convins că vom reuși să depășim un proiect pe care acum îl avem la final și mai avem doar câteva clauze.

Sunt convins că vom găsi o soluție rapidă pentru ca acest proiect al achiziției de corvete să poată merge mai departe.

Credem că dialogul va fi și aici întărit între părțile contractante pentru a găsi o soluție rapidă, având în vedere și contextul urgenței geostrategice, a urgenței de înzestrare, cât și a nevoii de a continua parteneriatul nostru strategic la un nivel cât mai înalt intensificat”, a afirmat Vasile Dîncu în declarația de presă susținută alături de Florence Parly.

Franța și industria sa sunt în întregime angajate pentru a ajuta forțele armate române să depășească o nouă etapă în procesul de modernizare, în special în problema corvetelor”, a afirmat Florence Parly.

author avatar
Andrei Ștefan
1.150 afisari

14 COMENTARII

  1. Luati ba ca nu mai au romanii ce pune pe masa si voi va laudati ca dati pesches peste tot!!! Chiar nu mai rezonati cu concetatenii vostrii deloc??

  2. pentru asta a fost adus cocalarul la mapn . 3 rachete Satan rezolva corvetele . dam bani ca prostii la toata lumea ca sa fie sustinuti niste cocalari la putere .

  3. Da dar aici e farmecul ele se vor transforma rapid in submarine și vor ajuta fauna marii sa se dezvolte

  4. IOHANNIS TREBUIE JUDECAT SI CONDAMNAT PENTRU JAFUL INSTITUIT IN TARA CU CATU MATU SI ORBAN SI ACUM CU CIUCA!!…IOHANNIS LA PUSCARIE…NU IN FLORIDA!

  5. Tu crezi ca armamentul rusesc e asa eficac? Ai facut armata? Si la ei e la fel…. cu aceiasi calitate a armamentului. Soldatu’ saracu’ el le trage. Si mor ca mustele trimisi in lupta de comandanti incompetenti si beti!

  6. Nu stim pe unde sa ne mai astupam gaurile si ne trebuie armament. Si ce-o sa facem cu el ??? Cine il va folosi, ca armata n-avem, ce mai apara n-avem ca aproape nimic n-a mai ramas de aparat, le luam pentru parada de ziua marinei ??? Puteam imprumuta de la rusi cateva ca au destule. Aaaa pentru obligatiile NATO ??/ Pai, daca cineva are ceva cu cineva si vrea sa fim tari , sa plateasca ei si nu poporul roman. Sa nu-mi icepeti acum ca nu-s patriot, ca nu-mi iubesc…etc si etc. Imi aduc aminte de un OM , azi; care spunea ca aparatul de oxigen ii consuma lunar 300 de kw, la 1,5 lei/kw si plangand se intreba de unde v-a plati ??? DIN CORVETE. S-aude idiotilor ???

  7. Să ne apărăm de Rusia sau să apărăm Ucraina de ea? Oricum suntem trași de către Iohannis într-un război care nu ne priveste

  8. Rusia nu ne ataca, deci nu e nevoie sa ne aparam. In schimb suntem pusi sa aparam Ucraina, o tara care detine teritorii romanesti si in care romanii care traiesc acolo sufera de privatiuni in ce priveste utilizarea limbii romane, si altele. Ucraina nu este o tara NATO, nu avem nici noi si nici alte tari NATO nicio datorie de a interveni daca Ucraina este atacata. Ceea ce se intampla acum este politica belicoasa a SUA care a inflamat spiritele in zona si e gata sa sacrifice dorinta de pace ale tarilor pentru propriul sau interes.

  9. @ Indivizii potenți financiar să scoată bani să plătească pe cei care le apără interesele, ?

  10. Nu trebuie sa-i scapam si pe ei de fier vechi? Numai pe americani? Noi suntem gunoierul de serviciu. Daca nu vine gunoiul la noi, ne ducem noi dupa el.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger