AcasăNewsRomânia se asigură că e blindată în faţa pericolului numit Rusia. Klaus...

România se asigură că e blindată în faţa pericolului numit Rusia. Klaus Iohannis şi Nicolae Ciucă, mişcare de ultim moment (VIDEO)

iohannis-ciucaRomânia se asigură că e blindată în faţa pericolului numit Rusia. Klaus Iohannis şi Nicolae Ciucă, mişcare de ultim moment

Klaus Iohannis şi premierul Nicolae Ciucă au mers duminică la Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu, din Constanța. La Mihail Kogălniceanu a fost şi ministrul francez al Apărării, Florence Parly, care s-a întâlnit cu militarii trimişi de Franţa în ţara noastră.

Preşedintele statului le-a transmis românilor că ţara noastră are garanţii de securitate.

Apărarea NATO pe flancul estic s-a întărit

Faptul că dumneavoastră sunteți aici le va da românilor și mai multă încredere că, indiferent de evoluțiile din perioada următoare, România beneficiază de garanții de securitate și de protecție ca niciodată în istoria sa”, a spus Iohannis, care a vizitat Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu, alături de premierul Nicolae Ciucă și ministrul francez al Forţelor Armate, Florence Parly.

Președintele a mulțumit aliaților din NATO pentru suplimentarea prezenței militare în România.

Țara noastră va continua demersurile pentru consolidarea semnificativă a posturii de descurajare și apărare pe Flancul Estic, în special la Marea Neagră, prin dislocarea de forțe aliate și prin constituirea accelerată a Grupului de Luptă din România”, a spus Iohannis, reafirmând că bugetul pentru cheltuieli militare va crește la 2,5% din PIB.

Francezii, scutul de apărare a valorilor euroatlantice

Prezența dumneavoastră pe teritoriul României reprezintă expresia cea mai concretă a coeziunii și unității aliate, în efortul nostru colectiv de a asigura o prezență înaintată robustă în cadrul posturii de apărare și descurajare a NATO pe Flancul Estic.

Alături de colegii voștri, militarii români, sunteți scutul de apărare a valorilor euroatlantice care ne unesc și ne inspiră: democrația, respectarea drepturilor omului și statul de drept. Împreună, uniți, vom apăra aceste principii și valori”, a mai spus Klaus Iohannis.

author avatar
Andrei Ștefan
891 afisari

16 COMENTARII

    • Eu sunt penal , umblu cu bastonul prezidential in gura si ii storc esenta pana iese aer ….

  1. Francezii au deplasat un portavion in Mediterana,daca avioanele franceze au nevoie de suport logistic pot ateriza la Constanta.Chestiile astea se fac in colaborare tarile membre ale NATO,e ceva normal.Dar parca se asteapta la ceva,ca situatia este incordata

    • Romania e ….blindata!
      Ohhh, da!
      Submarin fara torpile si baterii, F16 de 40 de ani, fregate de 50 de ani, baterii AA de pe vremea lui Hrusciov.
      Foarte blindati coane Ciuca, coane Werner.
      Ati furat si banii de aparare.

  2. Scut sa fie politicienii si ministrii in prima linie ca daca ii duce capul sa se bage sa fie ei in prima linie asa cum au salariile!!!

  3. Avionul de naveta de mare lux e pregatit de decolare ? Cat o mai costa ora de inchiriere ? Avionul are si buncar antiatomic ? Va face escala si la Sibiu s-a ia si pe prima mutancamona a Tarii ?

  4. JOHANE ,CU UN SOLDAT MATO LA 100KM DE GRANITA FII SIGUR CA BATI CAMPII .
    MACIUCA AL TAU A ARUNCAT MILIARDE DE EURO PE FIARE VECHI , CU INFANTERISTUL MACIUCA SI CU PAFARISTUL DANCU FACETI O TRIPLETA DE RASUL CURCILOR IN MATERIE DE STRATEGIE.
    VEZI CE VA TRANSMIS FATUCA ACEEA , ESTE CU PICIOARELE PE PAMANT MAI MULT DECAT ORCARE DIN VOI TREI , ACEEA CARE A SPUS IN PARLAMENT ADEVARUL DESPRE TOATA INCOMETENTA CARE BANTUIE ACEASTA TARA PRIN VOI CEI CARE AZI BATETI CAMPII.

    • Cati soldati aveti fix pe granita la Chilia? 0 ? Sunteti blindati trogloditilor? Doi prosti tampiti si prosti!

  5. Cine creddeti ca e Nae Pardaillan aviatorul care are copilot pe andreesanu ?

  6. Bai ciumecilor de Maciuca, si bai Bode, adica bai descreieratilor, daca rusnacii aia salbatici o sa aiba chef sa faca o mica vizita pana la Bukale, si sa nu mai plece cam 10 ani, sa zicem, pe toti care va gasesc in incinta va spanzura de limba pe Magheru !! Ha ha ha 🙂 E clar ca astia toti o sa fuga din micuta colonie esuata semi-bananiera in prima zi de iures, asa ca aia e, scapa numai cine si care poate, restul toti vor ajunge carne de tun, iar apoi carne tocata, gata ambalata, numai buna de servit pe frontul de est !! Ha ha ha 🙂 Bai Ciukalalule umflat ca porkusorul de Craciun, vezi ca te taie rusnacii aia, ca sunt cam cu foamea in gat, asa ca atentie ce miscari bruste faci pe acolo, bai obezule zis si Cap de Pork !! ha ha ha 🙂 Bai, astia isi bat joc unul de celalalt, nimeni intreg la cap nu o sa mai ramana sa se omoare pentru hotii astia criminali, asa ca pregatiti-va, distractia numai de acum incepe !! Bai vaxxinatilor in cap, vedeti ca astia vreau sda va trimita ca si carne de tun pe frontul de est, isi zic ca daca a mers cu Plandemia, in care v-ati bagat ca musca in kurkubeul calului, si v-ati facut cobai de bunavoie si nesilit de nimeni, si acum o sa le mearga, asa ca aia e, bai vaxxinatilor in cap si in vene, ca drogatii, a-ti cam pus-o !! Ha ha ha 🙂

  7. Nu puteti da gres dle. presedinte Iohannis ! Cu preste 1800 de generali, Romania are cea mai puternica armata din lume,
    Franta are 376 de generali, S.U.A. cu 653 de generali si Anglia cu 909 generali. Nici o armata din lume nu are, in momentul de fata atatia generali cati are
    armata Romana, asadar nu avem nici un motiv sa ne temem de vreo invazie !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger