AcasăNewsRomânia, pregătiri de război cu Rusia?! Ce au decis americanii: va fi...

România, pregătiri de război cu Rusia?! Ce au decis americanii: va fi amplasat la noi și îndreptat împotriva trupelor lui Putin!

radarRomânia, pregătiri de război cu Rusia?! Ce au decis americanii: va fi amplasat la noi și îndreptat împotriva trupelor lui Putin!

Americanii împing România spre război, dacă analizăm la rece ultimele acțiuni dinspre Casa Albă. Cea mai recentă decizie a SUA îl va înfuria pe Vladimir Putin, care ar putea să se răzbune taman pe țara noastră.

Mai exact, SUA vor amplasa un radar TPS-80 în România, lângă graniţa cu Ucraina, anunţă Ambasada României în Statele Unite, într-o postare pe Facebook.

SUA amplasează un radar TPS-80 în România, lângă graniţa cu Ucraina

Radarul va asigura „detectarea, urmărirea şi identificarea ţintelor aeriene” şi va acoperi estul Ucrainei şi bazinul central şi vestic al Mării Negre, „îmbunătăţind apărarea integrată prin creşterea razei de detectare a ţintelor aeriene care evoluează la altitudini joase, medii şi înalte”, precizează Ambasada României în SUA.

Și armata spaniolă va aduce în România un radar. Este vorba despre un sistem TPS-43, care va fi integrat în sistemul integrat de apărare antiaeriană şi antirachetă al NATO, informează sursa citată.

NATO a adus trupe de asalt în România

NATO întărește flancul estic al Alianței, dar pune România pe o poziție riscantă în fața amenințărilor Rusiei. Țara noastră găzduiește trupele de elită ale Franței. Peste 700 de militari francezi sunt dislocați în România.

La baza de la Cincu se află, în prezent, peste 600 de soldați francezi, iar Lecornu a anunțat că numărul acestora va crește. Alții 200 de militari au fost dislocați la Capul Midia, unde este instalat sistemul antirachetă Mamba.

Și americanii și-au trimis batalionul de asalt 101, cunoscut sub numele de „Screaming Eagles”. Divizia a fost desfășurată în România, la câțiva kilometri de granița cu Ucraina într-un exercițiu NATO de apărare.

Divizia 101 Aeropurtată este o divizie de infanterie ușoară a Armatei Statelor Unite, specializată în operațiuni de asalt aerian. Poate planifica, coordona și executa mai multe operațiuni de asalt aerian de dimensiunea unui batalion pentru a ocupa terenul.

author avatar
Andreea Vlad
997 afisari

20 COMENTARII

  1. CE INSEAMNA SA TE JOCI CU KU.RUL .GOL PE LANGA POW. LA SCULATA ? SIMPLU – VEI FI FU.TUT FARA SA FI INTREBAT….. ROMANIA ? O BIATA COORVA DE LUPANAR, PRIN CONDUCATORII EI TEMBELI……

      • De unde ai dedus tu ,ca rusi vor sa ne atace,inafara de mizeriile de pt tv de casa la globalismului satanist,care baga la greu propaganda mincinoasă

          • Mie îmi este mai teama de unguri ,decat de ruși,și ce legătură are distanta ,ai tu informații ,ca rusi își doresc sa atace România sau doar citezi din latrina 3 și alte tv propagandiste globaliste și bagi și tu bățu prin gard ,saubesti plătit la postare

  2. Romania a plasat un radar langa granita ucraineana. Ok, si ce e mare tamtam? In mintea creata a redactorului, tragi cu radaru’ cu rachete, gloante, bombe nucleare??? Vai de mama voastra de ratatzi, scrieti articole la comanda… Ion s-a c…t in fundul curtii si asta l-a infuriat pe Putin, ca tocmai atunci se uita cu benoclul peste granita romana. Lame, lame, lame to the max…

  3. Care razboi? Rusii au pierdut de mult timp razboiul! in mintea rusilor arsa de alcool ei spun ca se retrag tactic si ca avanseaza dar ii elibereaza Ucrainenii de nici oasele nu mai raman de ei.

  4. Se pisa Rusia pe armata voastra de terminati si armata pedofililor drogati amerlicani

  5. Andreea subiectul asta nu-i pentru capul tau !. DOAR UN NEBUN ISI POATE INCHIPUI CA ROMANIA POATE PURTA UN RAZBOI CU RUSIA !,AMERICANII INTODEAUNA II BAGA PE ALTII IN RAHAT !,IAR CEI CARE HABAR N-AU CE-I RAZBOIUL POT SA O FACA PE PIELEA LOR CA MERCENARI ,SE POARTA !.
    ANDEEA daca nu te documentezi cand scrii te faci de rasul curcilor.
    Un radar indiferent de cat este de sofisticat el nu-i o arma !,identificarea unor tinte aeriene ( avioane ,elicoptere,rachete etc ) se face cu radare .
    Cand pui un radar performant sa supravegheze o zona NU TRAGI CLOPOTELE !.
    CU CE SA ATACI RUSIA ?,-cu 600 de francezi !,cu 2000 de americani !,pe romani nu-i pun la socoteala ca n-au de ce sa lupote !, sa aperi pamantul vandut la straini !,sa aperi gastile de mafioti !,sa aperi derbedeii si golanimea din politica ! tradatorii si excrocii ! .Daca Romania e o colonie !,s-o apere cine o mulge !

    • S ugi p ula si chilotii. Ai fost intrebat daca vrei ca Romania sa intre in NATO. 94% dintre votanti au votat afirmativ. Stii tu: Goe nu mai pleaca in armata ci sta intre f locii p izdei mamicii, putem fura toti banii de la inzestrarea armatei, frecam p ula prin armata sa luam salarii si pensii, etc.

      • Domnule tâmpit, nato de atunci nu mai este nato de acum.
        Ungaria nu este in nato?
        Bulgaria nu este in nato?
        Nato din zilele noastre are o politica satanista, lgbt-ista, globalista si slujeste intunericului.
        Nato din zilele noastre este pt. ca soriceii din nato sa cumpere bucurosi vechiturile elefantilor.
        Nato nu mai este demult o alianță. Nato este un ghiveci. Ce nevoie avea ucraina de nato? Acum ucraina are nato. Cum arata ucraina acum?
        Hai sa nu mai fim tâmpiți si sa traim in 2022, ca am mai plecat noi la razboi cu unii si ne-am intors aliati cu inamicul.
        Romanii au memorie si romanii nu au nici un motiv sa mai mearga la vreun razboi cu nimeni.
        NEUTRALITATE, CU ORICE PRET!
        Daca nu veti pricepe ca Romania nu vrea sa intre in nici un razboi, asa o sa dea Dumnezeu un cutremur ca nu va mai avea cine sa mearga la razboi, atat de distrusa va fi Romania.
        Inca n-am vazut vreun politician mai tare decat cutremurul.
        Porunca a dat Dumnezeu catre om: sa nu ucizi.
        Vreti moarte, vreti razboi? O sa strigati de sub daramaturi: unde esti Doamne?
        Nu ne intereseaza nici un nato, nici un razboi, nu e razboiul nostru, nu ne priveste!
        Si conform înțelegerilor dintre state, in functie de tipul de radar, sunt reglementari clare ce permit amplasarea radarelor mai aproape sau mai departe de granite.
        Din acest punct de vedere legal, americanii au incalcat aceste prevederi legale tehnice si militare, iar plavanul mutalau – comandantul suprem vad ca nu ia nici o masura pt. a se respecta acordurile semnate.

  6. Ce treaba are România cu razboiul?
    Vad ca scrie ca americanii au adus niste radare. Deci ce treaba are România?
    Noi suntem prea mici, iar Federatia rusa si SUA sunt puteri nucleare.
    Sa se descurce…daca Rusia bombardează radarele sau bazele SUA din România, este fix treaba lor.
    Nu i-am chemat noi aici, nici pe francezi, nici pe americani!
    Slugoiul werner este presedinte ilegitim pentru ca nu pune in aplicare vointa poporului român.
    werner ocupa abuziv fotoliul prezidential.
    Au cerut românii radare? Desigur, ca NU!
    Noi n-avem nimic de impartit nici cu rusii nici cu americanii.
    Deci România nu se pregateste de nici un razboi, România nu este Ucraina!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger