AcasăNewsRomânia, țintă pentru Rusia? Începe instruirea soldaţilor din Ucraina la noi în...

România, țintă pentru Rusia? Începe instruirea soldaţilor din Ucraina la noi în țară!

Țară NATO doar cu numele. Soldații români sunt pe cale de dispariție

NATO comandă, România acceptă. Practicăm, le băgăm ruşilor băţul prin gard. Militari britanici vor veni anul viitor pentru a pregăti ucraineni, în bazele române.

Guvernul a aprobat deja cadrul legal privind antrenarea piloţilor ucraineni pe aeronave F- 16 în România.

România face o favoare Ucrainei

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti a explicat şi de ce a fost aleasă ţara noastră.

Lucrăm îndeaproape în ceea ce priveşte analiza comună a situaţiei din Ucraina, în teren. Experţi militari din Marea Britanie vor veni anul viitor pentru a pregăti ucraineni, în bazele române. Cred că, într-o măsură, aceasta este o dovadă înaltă a cooperării diplomatice.

Este un alt tip de specializare pentru forţele armate ucrainene, care în mare parte a avut loc în Marea Britanie.

Dar, în cadrul unei discuţii trilaterale România – Ucraina – Regatul Unit a fost clar că pentru ucraineni este mai uşor ca acest lucru să aibă loc mai aproape de ţara lor.

Iar favoarea făcută de România Ucrainei, pentru a proteja valorile noastre comune şi democraţia noastră, a fost să ofere un loc pentru aceste antrenamente. Nu vreau să dau detalii specifice, dar sper să începem în prima jumătate a anului viitor”, a completat Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti.

author avatar
Andrei Ștefan
821 afisari

7 COMENTARII

  1. Foarte bine. Cu cat mai multe trupe NATO pe teritoriul nostru, cu atat mai putin tupeu pe rusi.

    • Și mai multe cheltuieli și sărăcie peste țară si cetățeni, ai gândit-o pe trotineta în drum spre ONG-ul care te hrănește dar despre pace nu mai vb si dorește nimeni foarte războaie aveți în cap globalistilor

  2. Nu avem noi problemele noastre ,sărim să ajutăm o nație care nu ne-a respectat niciodată, actuala clasa politicacest3 lipsită de orice fărâmă de diplomație care sa vizeze interesele națiunii, nu a altor state

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger