AcasăNewsRomânia plânge, preşedintele e cu gura până la urechi

România plânge, preşedintele e cu gura până la urechi

Ipocrit din cap până în picioare. Şi aceasta este cea mai finuţă descriere a preşedintelui Iohannis care parcă trăieşte pe altă planetă, într-o cu totul altă ţară. După ce în urmă cu câteva zile şi-a întrerupt concediul pentru a spune că ororile de la Caracal se întâmplă din cauza guvernelor din ultimii ani şi dacă vrea, numai dacă vrea, poate schimba oricând soarta românilor în mai bine prin realizarea dintr-un foc a unei noi majorităţi parlamentare, acum, acelaşi Iohannis face shootinguri în care râde cu gura până la urechi. Probabil pentru campania electorală. În tot acest timp, România se uită siderată înspre Caracal şi monstruzităţile de acolo.

Duminică dimineaţa postarea fotografului Simion Buia a fost ştearsă Nu şi zâmbetul timp al preşedintelui <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagklaus iohannis title=Klaus Iohannis data wpil keyword link=linked>Klaus Iohannis<a>

În plin scandal cu bâlbâiala unui întreg sistem, cu familii care îşi caută sau îşi plâng copiii dispăruţi, Klaus Iohannis se face că plouă. Mai mult, face şedinţe foto pentru campania electorală. Artistului fotograf Simion Buia i-a scăpat o postare pe Facebook pentru care foarte mulţi români îi mulţumesc. „Sunt un om norocos. În ultima vreme am întâlniri remarcabile. Deseori o duc şi pe Martha (n. red. – fiica artistului) cu mine, să înveţe, să înţeleagă, să-şi amintească. În definitiv suntem ce sunt amintirile noastre. Deunăzi am avut un shooting cu preşedintele României. Martha a vorbit în limba germană cu domnul Iohannis, au comunicat foarte bine, despre şcoală, despre viaţă. Apoi Martha a pus Jazz pe telefonul mobil, ca să spargă liniştea Cotrocenilor, iar eu am încins blitzul… A ieşit bine. Dacă ar fi să descriu experienţa mea într-un singur cuvânt, ar fi – empatie.
Uneori există pur şi simplu <<chimie>> între oameni, indiferent de vârstă, statut, funcţie. Îmi iubesc meseria, îmi ador fiica, vă îndemn să ieşiţi la vot!”, a scris fotograful Simion Buia, pe Facebook. Şi postează câteva fotografii în care preşedintele apare râzând cu gura până la urechi, de parcă nimic nu se ântâmplă zilele acesta în ţara pe care CICĂ o conduce. Cât de cinic să fii să faci shooting, să pozezi degajat, senin şi fără griji când o ţară întreagă plânge?

author avatar
Andrei Coman
1.382 afisari

3 COMENTARII

  1. Aceasta este adevarata fata a Mutalakului,o poza face cat o mie de cuvinte.O caracterizare mai buna decat aceste poze a imparatului general al Coloniei nici ca se putea.

  2. Iereau pozele alea de balci de pe la 1800, Veniti veniti faceti poze cu cel mai inalt om din lume, veniti… Fluuuush ?…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger