Cauta

Romania, nou SCANDAL alimentar! Piept de curcan TOXIC, exportat in Germania!

Europenii sunt ingrijorati. O cantitate foarte mare de piept de curcan toxic, din Romania, a fost exportata in Germania. De asemenea, carnea urma sa ajunga si in Austria si Anglia.

Se pare ca marfa alimentara exportata este suspectata ca ar contine reziduuri de antibiotice. Germania a retras de pe piata pieptul de curcan si produsele derivate, provenite din Romania.

„Trebuie sa identificam lotul. Este un lot de carne de curcan provenit din Romania. Intre patru si sapte zile putem spune mai multe. Nu avem informatii ca aceasta carne este si pe piata din Romania. Informatia a venit din Germania. Vom face o ancheta”, a precizat vicepresedinte ANSVSA, Vladimir Manastireanu.

Totodata, Vladimir a mai adaugat ca, de obicei, tratamentele cu antibiotice (care se presupune ca ar exista in carnea de curcan exportata) se fac doar daca exista o suspiciune de boala contagioasa in ferme.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version