AcasăNewsRomânia, naționala lăsată singură împotriva „Furiei Roja”. Echipa riscă să joace fără...

România, naționala lăsată singură împotriva „Furiei Roja”. Echipa riscă să joace fără suporteri

FRF ia distanță de apucăturile xenofobe ale grupului de spectatori români care au asistat la meciul cu Malta, de la La Valletta, din preliminariile Euro 2020. Naţionala României riscă astfel să joace meciul cu Spania, din 5 septembrie, cu porţile închise pe Arena Naţională din cauza acestor manifestări.

Sursa foto Twitter

„Federaţia Română de Fotbal (FRF) se delimitează de acţiunile grupului de spectatori care a luat loc în sectorul suporterilor români la meciul din Malta de luni seară şi a folosit scandări xenofobe pe parcursul jocului. FRF nu tolerează un astfel de comportament care contravine regulamentelor în vigoare ale tuturor competiţiilor sportive şi care nu face cinste niciunui susţinător al naţionalei României’”, se arată într-un comunicat remis de FRF.

FRF amenință că selecționata României poate avea din nou de suferit din cauza comportamentului iresponsabil al suporterilor, iar „prin astfel de acţiuni, cei responsabili îi pot priva pe toţi fanii români de şansa de a încuraja echipa naţională de pe stadion”. Naţionala României riscă să joace meciul cu Spania, din data de 5 septembrie, cu porţile închise pe Arena Naţională din cauza acestor manifestări. România a jucat şi anul trecut două meciuri cu porţile închise, tot în urma manifestărilor violente ale suporterilor.

Naționala de fotbal a învins Malta cu scorul de 4-0, luni, în deplasare, în grupa F a preliminariilor Euro 2020. Naţionala antrenată de Cosmin Contra a urcat pe locul 2 în grupă, cu şapte puncte după patru meciuri.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger