AcasăNewsRomânia, lovită de un cutremur cu o magnitudine periculoasă! A urmat şi...

România, lovită de un cutremur cu o magnitudine periculoasă! A urmat şi o replică

cutremurRomânia, lovită de un cutremur cu o magnitudine periculoasă! A urmat şi o replică

Un cutremur cu magnitudinea de 5,2 grade pe scara Richter a avut loc luni în România, la 14 km nord-vest de Târgu-Jiu și 73 km nord-est de Drobeta Turnu-Severin, potrivit Centrului Seismologic European-Mediteranean (EMSC).

Seismul a avut loc la adâncimea de 15 km, potrivit Institutului pentru Fizica Pământului.

S-a resimţit în Vestul ţării

Cutremurul a fost resimțit în vestul țării.

”Zona este cunoscută pentru că produce uneori cutremure mici, de 4 – 5 Richer. Seismele sunt destul de frecvente în zonă”, a declarat la Antena 3 Mihai Diaconescu, seismolog INFP.

”Noi sperăm să nu fie niciun efect al cutremurului de azi și ca oamenii să nu cadă victimele vreunei campanii de dezinformare”, a reacţionat şi Raed Arafat.

Seismul, urmat de o replică de 3

O replică de 3.0 s-a produs după 20 de minute, potrivit aceleiași surse:

„În ziua de 13.02.2023, 17:21:14 (ora României), s-a produs în OLTENIA, GORJ un cutremur slab cu magnitudinea ML 3.0, la adâncimea de 15 km. Cutremurul s-a produs la 109km SV de Sibiu, 111km NV de Craiova, 146km V de Pitesti, 157km SE de Timisoara, 176km SE de Arad, 181km S de Cluj-Napoca, 206km V de Brasov, 208km E de Belgrade, 213km E de Zemun, 225km NE de Nis”.

Localnici din Sibiu, Curtea de Argeș și Petroșani au anunţat că au simțit cutremurul de 5,2 grade pe scara Richter.

author avatar
Andrei Ștefan
1.185 afisari

8 COMENTARII

  1. no, uite amu’ nici chiar si cu acest cutremur, nici cu celelalte, tot nu vrem a participa la vreun război.
    neutralitate pana la capat, neutralitate indiferent de ce va urma in viitor, românii nu sunt popor de criminali!

  2. EMSC localizează cutremurul la 14 km NV de Târgu Jiu ,dar Institutul național de fizică a Pământului îl localizează față de Craiova, Sibiu,Timișoara ,Drobeta Turnu-Severin, Belgrad etc. ,dar în schimb ei nu au auzit de Târgu Jiu. Halal specialiști avem în geografie, seismologie toți înghesuiți la Antena 3 cu explicații care mai de care mai aberante De exemplu Gorjul de azi este o regiune seismică!?🥺🥺🥺🥺🥺

  3. Bai, vedeti ca a aparut si pe aici idiotul satului, ratatul ala cu condoleantele, de parca cineva o sa intre dupa el, sa vada ce rahat a mai scormonit !! Bai, tampitul ala are prea mult timp liber, intra pe zeci de site-uri, si se baga singur in seama, asa ceva numai la romanasi vezi !! Bai vaxxinatule in cap, nu uita ca viata are sens numai in virtual, nu in real 🙂 Ha ha ha 🙂

  4. ROMANIA SE CUTREMURA DE 33 DE ANI DE TRADARE ,HOTIE SI PROSTIE !.
    33 DE ANI IN CARE ASA ZISELE PARTIDE ,PARLAMENTE ,GUVERNE SI PRESEDINTI AU VANDUT SI VAND ROMANIA LA BUCATA !.INTERESELE STRAINE DICTEAZA CINE CE FACE , STS ESTE CEL CARE DE 33 DE ANI SCOATE DIN CACIULA ALESUL SAU ALESII !.ROMAMIA AJUNSA O PALITA DE COLONIE VANDUTA DE DATA ASTA AMERICANILOR ESTE JEFUITA SI F….A DUPA CUM LI SE SCOALA !.
    AZI FMI SI BM DICTEAZA POPANDAILOR DIN GUVERNUL ROMANIEI CIT SA STRANGA CUREAUA ,CE SI CAT SA MANANCE ROMANII !.
    MAI NOU PLATIM CA LA CURVE ARMAMENT , FIARE VECHI SI LIVRAREA E LA SF ASTEAPTA.
    IN 33 DE ANI NU S-A TERMINAT O AUTOSTRADA CAP COADA ,NU S_A FACUT UN SPITAL NOU ,IAR PE CALEA FERATA VITEZA TRENURILOR ESTE LA NIVELUL ANILOR 1800 !.
    GUVERNELE DE POPANDAI SUNT TOT MAI NEPREGATITE ,MAI SURPRINSE DE ORICE !.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger