AcasăNewsRomania, inghetata! Temperaturile au scazut pana la minus 15 grade Celsius

Romania, inghetata! Temperaturile au scazut pana la minus 15 grade Celsius

Romania a fost lovita de ger marti dimineata. Cele mai scazute temperaturi s-au inregistrat in nordul tarii, iar vremea nu da semne ca s-ar indrepta.

Iarna isi intra treptat in drepturi. Vremea a intrat intr-un proces de racire, iar in noaptea de luni spre marti, au fost inregistrate temperaturi de aproximativ minus 15 grade Celsius. In Ceahlau s-au inregistrat minus 15 grade, iar la Miercurea Ciuc, minus 14 grade Celsius. Nici Bucurestiul nu a fost ocolit, termomentrele au aratat marti dimineata, minus 6 grade.

Meteorologii au anuntat ca vremea va continua sa se raceasca, iar in zilele urmatoare, temperaturile vor scadea cu circa 3, chiar 4 grade Celsius, fiind mai degraba caracteristice  ale lunii ianuarie. Meteorologii avertizezaza ca in perioada urmatoare vor fi dimineti in care se vor inregistra minus 8 sau chiar minus 9 grade Celsius. Asadar caciulile si manusile vor fi cele mai bune prietene ale noastre.

De vineri se intorc si ninsorile, mai intai in partea din nord si vest, apoi si in celelalte regiuni. Va ninge si la munte, unde se va depune un nou strat de zapada. La munte va fi deosebit de frig. In timpul zilei, temperaturile se vor incadra intre minus 10 grade sau minus 6 grade, iar noaptea mercurul din termometre va cobori sub minus 12 grade Celsius.

author avatar
Andra Nesu
526 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger