AcasăNewsRomania, in ochii unor americani: Intre "tara lui BORAT", "imi pare rau"...

Romania, in ochii unor americani: Intre „tara lui BORAT”, „imi pare rau” si alte „perle geografice”! (FOTO)

Nu toata lumea se poate lauda ca geografia e punctul lor forte. Pusi in fata unor harti cu diverse tari din Europa, mai multi americani au scris ce le-a trecut prin cap cand au vazut conturul Romaniei.

Unii au scris corect „Romania”, altii cu ceva urma de indoiala, marcata printr-un semn de intrebare – Serbia. N-a lipsit nici varianta Ungaria, dar nici raspunsuri neasteptate. Adica asocieri destul de neasteptate – „Transilvania, locul de unde e Borat” (personajul interpretat de actorul Sasha Baren Cohen – n.r).

Un set de fotografii, publicat de site-ul yaplacal.com, nu lasa foarte mult loc pentru comentarii. Concluziile celor care au privit hartile sunt trecute cu pixul pe conturul Romaniei. De la „Dracula”, „n-am idee”, la varianta nedetaliata, marcata printr-un semn al intrebarii ingrosat, cat sa se inteleaga clar ce si cum, la varianta fara echivoc: „sunt un idiot”.

Ca e vorba de o gluma, sau de situatii reale, din inscrisurile ajuse pe Internet se vede treaba ca nu doar plasarea tarii noastre pe harta Europei e o dilema pentru respondenti. S-a intamplat si cu Rusia, nu, insa, si cu Italia.

Sursa foto: yaplacal.com

[nggallery id=490]

422 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger